AL-KO Drain 7000 Classic

kr945

Dränkbar pump AL-KO Drain 7000 Classic.

Artikelnr: 112821 Kategori:

Beskrivning

ROBOTGRÄSKLIPPARE

Kan även hyras hos oss.

Robust dränkbar pump för avloppsvatten med 350 W effekt Speciell impellerteknik för extrema krav
Universal vinkelanslutning och kombinationsnippel ingår Automatisk avstängning tack vare flottörbrytare
Kornstorlekar upp till 30 mm
Max flöde. 7000 l/h
Upp till 6 m lyfthöjd
Inte godkänt för dricksvatten

Avloppsvattenpumpen kan tack vare det praktiska inbyggda bärhandtaget och den 10 m långa strömkabeln och den låga vikten av endast omkring 4,4 kg användas för mobil eller stationär dränering – självklart även för klart vatten. Med sina kompakta dimensioner av 21,3 x 15,2 x 30,8 cm och det tåliga huset, samt den långlivade pumpmotorn, är den också högst lämplig som en pump till regnfat. Den dränkbara pumpen AL-KO DRAIN 7000 Classic klarar också större föroreningar i vattnet, för detta finns de extra stora insugsöppningarna.

Med användning av den specialbehandlade motoraxel, som är gjord av hållbart rostfritt Inox-stål, och det glasfiberarmerade huset i polypropen, uppnås en lång livslängd för denna praktiska hjälpare. Med sin effekt på 350 W och flödet upp till 7000 l/h sker ur-pumpning och om-pumpning på nolltid. Den dränkbara pumpen AL-KO DRAIN 7000 Classic är utrustad med en flottörbrytare och startar pumpningen automatiskt tack vare den automatiska nivåstyrningen. Den är utformad för nedsänkningsdjup upp till max. 5 m. Med en pumphöjd upp till 6 m kan även större djup lätt hanteras. Pumputgången har en storlek på 1,25 tum, detta motsvarar ca 41,9 mm. Den 90° vinklade anslutningen har en universell anslutning, och med den bifogade kombinationsnippeln kan alla i handeln vanliga slangstorlekar anslutas.

Obs: Den dränkbara pumpen är inte godkänt för dricksvatten, utan endast för bruksvatten under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 4400 kg