Al-ko Robolinho 1200E Robotgräsklippare

kr11,995.00

För 1200 m²  gräsyta, storebror till testvinnande 500E.

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 272A22222 Kategori:

Beskrivning

ROBOTGRÄSKLIPPARE

För 1200 m²  gräsyta. 

Väl fungerande robot till rätt pris!
Utöka garantin till totalt 4 år genom att registrera din robot hos AL-KO efter köp och utför service årligen.

Oberoende av väder
Med den inbyggda regnsensorn väljer du själv: att fortsätta klippa när det regnar eller ta paus.

Laddstationen till 700E, 1200E och 2000E har en “home”-knapp. När man trycker på denna kallar man hem roboten för parkering även om den har arbetstid och batterikraft kvar. Smart funktion när ska ut och jobba i trädgården eller duka långbord på midsommar. Roboten återupptar inte arbetet förrän nästföljande dag med aktiva arbetstider.

Enkel steglös inställning av klipphöjden med en vridknap
3 valfria startpunkter säkerställer en effektiv täckning av hela klippområdet
Tystgående
Lätt att installera
Liten, kompakt och flexibel. Robolinho® 700 E bryr sig om din gräsmatta helt automatisk. Njut av fritiden medan robotgräsklipparen effektivt klipper din gräsmatta.

Robolinho® 700 E har utvecklats av våra ingenjörer i Tyskland och tillverkats av våra specialister i Österrike. Komponenter med lång livslängd och enastående teknik gör Robolinho® till en pålitlig följeslagare och hjälper till med det dagliga underhållet av gräsmattan i din trädgård. Robotgräsklipparen är otroligt lätt att installera och laddstationen är snabbt inställd. Vår sofistikerade mjukvara och den intuitiva funktionen på LCD-skärmen gör det enkelt att ta hand om gräsmattan, var och när du vill ha det

Tekniska detaljer hos Robolinho® 700 E robotgräsklippare
Intelligent trädgårdsskötsel har kommit att stanna hos Robolinho® 700 E. Med denna robotgräsklippare är du garanterad enkel, tyst och utsläppsfri drift på grund av den starka och hållbara 2,5 Ah / 20 V litium jon batteriet. Det innebär att robotgräsklipparen inte stör grannarna och därför även kan köra på söndagar och helgdagar samt nattetid. Den speciellt utvecklade sensorteknologin kombinerat med en 22 cm klippbredd säkerställer effektiv grässkötsel på ytor upp till 500 m².

Hinder som träd eller sluttningar upp till 45% är lätta att hantera och roboten kan av installatör trimmas in för sluttningar upp till 55%, med då krävs besiktning av gräsytan av installatör för godkännade så att funktion kan garanteras. Det är mycket få robotar som alls kan klara sådan stigning och de som kan kostar flera gånger mer i inköp! Vidare klarar den mycket smala passager, ner till 60 cm smala.

Klipphöjden är inställd steglöst från 25 till 55 mm, så du kan justera längden på gräset enligt dina personliga önskemål. DCS (Double Cut system) utvecklat av AL-KO garanterar perfekt klippning, och det klippta gräset finhackas i chassit och återförs till gräsmattan som naturlig gödsel. Unikt för Robolinho® är systemet med vändbara dubbla bioklippknivar gjorda av specialhärdat stål.
Knivarna kör växelvis till vänster och höger och förblir därför vassa i lång tid. Knivarna kan även slipas vid behov.
Robolinho® 700 E klipper gräset till mycket små delar som sedan fungerar som gödning i gräsmatta. Den pålitliga säkerhetstekniken hos robotgräsklipparen ger maximal säkerhet för människor och djur.

Den lättöverskådliga displayen gör programmeringen av Robolinho® lekande lätt. Du behöver bara mata in dagar och tider då du vill att robotklipparen ska klippa. 

Tekniska data
Produktlinje AL-KO
Regnsensor Ja
Batteri 20 V / 2.25 Ah
Antal knivar 4
För gräsytor upp till (m²) 700
Klippbredd (cm) 22
v/min 4 000
Batteridrifts- / laddtid upp till 60/60 min
Ljudnivå under klippning 60 dB(A)

GARANTI ROBOTGRÄSKLIPPARE

Till modellen finns även WIFI-modul att köpa till som tillbehör för att koppla upp din robotgräsklippare på hemmets WIFI. Då kan du styra din robot var du än befinner dig, få driftsinformation och du kan enkelt dela din anslutning med familj, din granne eller din återförsäljare eller serviceverkstad. Tänk på att WIFI-signal bör vara god i större delen av gräsmattan. Stora gräsmattor eller svag signal kan förbättras med s.k. Repeater / Signalförstärkare för en billig peng. 

TEST ROBOTKLIPPARE

I vår verkstad i Lyckeby utanför Karlskrona servar vi de flesta robotgräsklippare. ex. Stiga, Wiper, Ambrogio, Husqvarna, Gardena, Worx, Robomow m.fl.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt10000 kg