Al-ko SnowLine 620 E II Snöslunga

kr9,995.00

BÄST I TEST 2017 – Kraftfull, bränsleeffektiv bensinmotor med elektrisk start

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 368A22222 Kategori:

Beskrivning

ROBOTGRÄSKLIPPARE

BÄST I TEST 2017

Kraftfull, bränsleeffektiv bensinmotor med elektrisk start
Valfri inkopplingsbar hjuldrift
5 framåt- och 2 bakåtväxlar
Snö slungas så långt som 15 m
Säker körning med grova däck
“Mycket kraft för prislappen – lättmonterad”, är de lovord som vår bensinsnöslunga får från testning i PriceRunner.se.

Det kan också vara roligt att röja snö – med vår bensinsnöslunga röjer du snön framför ditt hus, på parkeringsplatser och mindre avställningsytor.

Vår testvinnare: Idealisk för snöskottning av medelstora ytor
Säg adjö till snön – med den nya AL-KO SnowLine 620 E II snöslungan kan vintern komma. Vår snöslunga är idealisk för den bekväma snöröjningen runt huset och gården samt mindre parkeringsplatser och avställningsytor. Med den blir den ansträngande vintertjänsten en enkel uppgift i den friska luften. Slunga hellre bort snön än att skotta den bort med spade. Även stora röjningar och frusen snö kan mycket lätt bemästras med denna modell. Ha dessutom glädje av praktiska funktioner, såsom elektrisk start eller inkopplingsbar drivenhet. Tack vare avancerad motor- och slungteknologi får du med vår snöslunga en pålitlig och stark partner för de kalla snödagarna. Denna snöslunga har fått enastående utmärkelse “BÄST I TEST 2017” i http://www.bäst-i-test.se/snoslunga.

Tekniska detaljer för AL-KO SnowLine 620 E II
De kraftfulla motorerna hos snöfräsen med 4,4 kW och 212 cc erbjuder med sin OHV-teknologi med toppventil en utmärkt verkningsgrad, vilket visar sig i den låga bensinförbrukningen. Röjbredden är 62 cm, höjden på snöintaget upp till 51 cm, och beroende på vilken typ av snö blir denna slungad upp till 15 m av den vridbara utkastaren. Hjuldriften är oberoende, så att slungan lätt kan manövreras när man röjer snön. Med vinterdäcken finns det även i ogynnsamma förhållanden bra dragkraft och enkel manövrering. Med den starka OHV-motoren för vinterdrift, den omställbara hjuldrift med 5 framåt- och två backväxlar är två-stegs (skruv och slunghjulet) snöslunga AL-KO SnowLine 620 E II särskilt lätt att hantera. Särskilt praktiskt under de mörka vinterdagarna: strålkastaren och möjligheten att starta motorn antingen via startsnörel eller med 230 Volt elstart.

Att köpa bensinsnöslungan AL-KO SnowLine 620 E II & alternativ
Köp AL-KO SnowLine 620 E II nu i vår webbutik eller hos någon av våra återförsäljare. Den är den perfekta partnern för snöröjning runt huset och gården och parkering och parkeringsplatser. Om du behöver en fräs med större röjbredd, mer cylindervolym och uppvärmda handtag, erbjuder vi snöslungan AL-KO SnowLine 700 E och toppmodellen, AL-KO SnowLine 760 TE.

Dina fördelar
Låg bränsleförbrukning
De kraftfulla motorerna som sitter på AL-KO´s snöslungor erbjuder OHV teknik med överliggande ventiler. Detta medför en hög verkningsgrad och en låg bränsleförbrukning.
Enkel snöröjning
Beroende på vilken snö du skall röja så kan AL-KO´s SnowLinemodeller kasta upp till 15 meter. Utkastet är roterbart i 190 grader. Hjuldriften sörjer för att snöslungan alltid tar sig framåt i den riktning du önskar.
Robust och tillförlitlig
När vintern står för dörren har AL-KO en snöslunga för de flesta typer av krävande arbetsuppgifter. Samtliga modeller förutom SnowLine 46 E erbjuder tvåstegssystem som gör snöröjningen enkel och bekväm. 700 E och 760 TE erbjuder även handtagsvärme för en behagligare användning. Modellerna 620 E II, 700 E och 760 TE har el-start som garanterar en snabb start i minusgrader. Med arbetsbredd på upp till 76 cm klarar AL-KO´s SnowLinemodeller att röja stora mängder snö på kort tid.

I vår verkstad i Lyckeby utanför Karlskrona servar vi de flesta trädgårdsmaskiner. ex. Stiga, Echo, Husqvarna, Gardena, MTD, Cub Cadet, Ariens m.fl.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt100000 kg