Aprilia SR GT Sport 200

kr48,900

Körglädje från Aprilia i lätt format för dig som söker en bättre harmoni med din vardag och skruva upp tempot vid behov eller önskemål om lite bus.

Artikelnr: 436A22222 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

APRILIA-MOPED

En scooter med Aprilia-DNA

Kopplingen till motorcykelvärlden är starkare än någonsin i den nya modellen Aprilia SR GT 200 Sport.
Design, körkänsla och utomordentlig prestanda-parametrar placerar modellen i toppen i sin kategori. En häftig mix av effekt och praktiskt användbarhet gör den till den perfekta kumpanen för att övervinna även de tuffaste hinder som presenteras för den i vår moderna trafikmiljö. Men den skapar även körglädje och vinner tid på sin smidighet och erbjuder en fantastisk bränsleekonomi, vilket lär hjälpa dig att även förenkla livet med arbete, familj och vänner.

En hypermodern Euro-5-motor på 174cc, med Piaggio-gruppens senaste I-GET-teknik ger dig allt morr du behöver och mer!

Aggressiv, självsäker stil

Den speciella sportdesignen påminner om den typiska färgen på Aprilias sportcyklar, med ett urval av Street Gold, Iridium Grey och Red Raceway, tre slående halvblanka färger som kombineras till perfektion med de rödmålade fälgarna och svart och grå sits med röda sömmar . De silvergrå fotpinnarna har Aprilia-bokstäver, medan den centrala tunneln och sidorna är mattsvarta, med passagerarhandtag som matchar fordonet. Sist men inte minst är ett stort “a” för Aprilia utsmyckat längs sidorna av skölden.

Senaste generationens i-get-motor

Aprilia SR GT sätter standarden inom scootersegmentet, inte bara i stil, utan också när det gäller kraft och effektivitet. 174 cc i-get singelcylindern levererar maximal effekt på 13kW vid 8500 rpm och 16,5 Nm vridmoment vid 7000 rpm. Lätthanterlig, välbalanserad, snabb acceleration och en smidig körning i alla förhållanden är en säker sak med denna lättretliga hojen.

Ett chassi som tar dig platser med stil

Aprilia SR GT 200 Sport har en lättviktsbromsskiva fram av Wave-typ vars vågform kyler bromsskivan snabbare efter hårda inbromsningar och ger förbättrad prestanda. Det sofistikerade chassit på Aprilia SR GT är ett mästerverk av de senaste produktionsteknikerna och lämnar inga detaljer åt slumpen. Resultatet är en vikt på bara 148 kg med full tank och en generös bränslekapacitet på 9 liter för cirka 350 km oavbrutet körglädje.

Reservation mot felaktig/snabbt förändrade leveransstatus. Lagerstatus anges för vissa varor status på centrallager och ej butikens lagerstatus. Vid slutförsäljning kan leveranstider bli kraftigt förlängda. Av denna anledning erbjuds ofta offertbegäran på denna sida för många varor istället för köpknapp.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 100000 kg