Aprilia SX 125

Kliv in i MOTARD-världen! Årets Aprilia SX är utan tvekan en av de mest effektiva 125-kubikarna på vägarna!

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: 397A22222 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

APRILIA-MOPED

Årets Aprilia SX är utan tvekan en av de mest effektiva 125-kubikarna på vägarna!

Smidig och lätt, så erbjuder den en prestanda som ses som riktmärke för MC-typen, mycket även tack vare den nya motorn. Det är en autentisk Aprilia-motorcykel, förnyad och förfinad i design och funktion, något man känner så snart man greppar handtagen.

Marknadsledande chassi
Den höga säkerheten på en Aprilia SX fås genom avancerad fjädringskomponenter och ett nytt bromssystem med ABS-funktion på framhjulet. Aprilia är först på marknaden att erbjuda Bosch ABS-system för framhjul. Funktionen erbjuder extra precision och total kontroll över inbromsning då den även känner av om bakhjulet lyfter från marken.

Den encylindriga 125cc-motorn
Bränsleförbrukning anges till fantastiskt låga 2.6 l/100 km.
Den nya 125-kubiklarens cylinder är redo att tända modellen och sätta ett leende på förarens ansikte. En helt omarbetad motor gällande termodynamik och elektronik, nu med den nya Marelli MIUG4-kontrollboxen. På vägen översätts detta i maximal effekt vid lägre varvtal, lägre bränsleförbrukning, bättre respons av gashandtaget och lätt att äga för både pendling i stadsmiljö eller offroad. Det är ingen tvekan: Detta är en fyrtaktare redo att skriva historia!

Sofistikerad digitala instrument
I sin önskan att alltid bygga avancerade motorcyklar som är smidiga och praktiska att köra till vardags har Aprilia utrustat SX med en sofistikerad, kompakt, modern och lättläst digital display. I tillägg till de vanliga funktionerna finns nu även funktioner för kördagbok, med möjligheten att se toppfart, batterispänning och med 2 trippmätare som anger körsträcka under enskilda körtillfällen.

Färger RED FLASH, YELLOW STARK, SILVER ALIEN

APRILIA-RACING

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 100000 kg
Färg

, ,

Du kanske också gillar …

  • Aprilia Touno 125

    Läs mer