Aprilia SX 50 FACTORY

kr38,900.00

Välkomna till världsmästarna – 294 Grand Prix-vinster och 54 världsmästartitlar talar sitt tydliga språk. ​När du kör en Aprilia är du en del av vår historia!

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 154A22222 Kategori:

Beskrivning

CROSSMOPPE

Unika detaljer:
Extra kraftig up-side-down framgaffel
2-färgad sadel
Rostfritt avgasystem
Aluminium-sving
Progressivt länkage till fjädring bak
Handskydd

Aprilia SX50 Factory är det häftigaste som går att hitta när det kommer till 50-kubiks supermotard. Våra erfarenheter från racingen har gett oss ett försprång och kunnande att utrusta varje toppmodell med de senaste och bästa komponenterna. Vi har också kunnande att ge dem bättre prestanda än konkurrenterna.

Allt från chassit till motorn är toppmodernt och tekniken är hämtat från de större tävlingsmodellerna. Fjädringen fram består av en 41mm kraftig teleskopgaffel med 240mm fjädringsväg. Den hydrauliska bakdämparen bjuder på 200mm fjädringsväg. Frambromsen med flytande bromsskiva och dubbla kolvar bjuder på en otrolig känsla. Bättre än så här blir det inte. Det här är för undomar som inte vill kompromissa utan ha det bästa som finns.

Aprilia SX50 Factory kommer i färgen Red Stuntman.

Derbi har tillsammans med Gilera och Aprilia, som har samma motor, marknadens erkänt snabbaste cross-mopeder, snabbare än ex. Rieju. Dessutom har Derbi längre serviceintervaller och har ett mer påkostat elsystem.

Finns endast som EU-moped klass 1, EU45 (för AM-körkort).

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT! 

Ytterligare information

Vikt100000 kg