Rea!

Aprilia SXR50 – Välkommen till världsmästarna!

kr28,900.00

Aprilia SXR är utrustad med en modern 50 cc, 4-takts, Euro 5, bränsleinsprutad motor från i-get-familjen, kännetecknad av 3-ventils timing; en briljant encylindrig motor, den är resultatet av en design som syftar till att maximera kvalitet och tillförlitlighet, samt att minska förbrukning och utsläpp

Compare
Artikelnr: 322A22222 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

APRILIA-MOPED

Aprilia SXR50, EU-moped klass 1, EU45

Det är något med den nya Aprilia SXR 50 som du inte hittar i någon manual eller tekniska specifikationer. Något som du inte kan mäta, väga eller ens röra, men ändå kommer du att känna det varje gång du startar det. Vi pratar om dess själ. SXR 50 kombinerar den legendariska SR:s sportiga skicklighet med otrolig komfort, för en skoter som är smidig, funktionell och ett absolut nöje att köra. Och när du tar hänsyn till dess omisskännliga racing själ, förutspår vi att du kommer att falla pladask.

Sportig design, ergonomi tillägnad maximal komfort
Designen på Aprilia SXR 50 är modern och starkt distinkt: fronten domineras av ett stort benskydd med LED-strålkastarenheten i mitten. Den dubbla strålkastaren är separerad i mitten av ett tredje element, som tydligt påminner om trippelstrålkastaren på Aprilia sportcyklar. Frontljusklustret har inbyggda varselljus, även LED, och blinkers. Det upphöjda styret och vindrutan inbyggd i benskyddet ger fordonet utseendet av en stor GT-skoter, samt garanterar en bekväm och evigt skyddad körställning.

När du sitter i körställning är den omedelbara känslan att du har allt under kontroll. Den stora, helt digitala LCD-instrumenteringen är alltid lätt att läsa och inkluderar en digital hastighetsmätare och varvräknare, total- och trippmätare, lufttemperatur, digital klocka, bränslenivå och en mängd trippinformation som kan väljas med MODE-knappen på det högra kontrollblocket: högsta hastighet, medelhastighet, momentan förbrukning, medelförbrukning, batteriräckvidd och laddningsnivå.

Välkommen till världmästarna! 294 Grand Prix-vinster och 54 världsmästartitlar talar sitt tydliga språk. ​När du kör en Aprilia SR50 R så kommer du alltid att ligga i framkant.

APRILIA-RACING

Aprilia MIA-anslutningssystemet, tillgängligt som tillval, låter dig också ansluta din smartphone till fordonet via Bluetooth, och dra nytta av potentialen som den digitala instrumenteringen erbjuder. Det här innehållet är helt nytt för 50 cc skotersegmentet, vilket ytterligare visar förträffligheten hos den nya Aprilia SXR 50:s tekniska utrustning.

Det rymliga facket under sätet, med en kapacitet på 20 liter, har en belysning och är tillräckligt stor för att rymma en jethjälm; Lastkapaciteten avrundas av det praktiska bagagestället med dess integrerade passagerarhandtag, handskfacket inbyggt i benskyddets bakplatta, komplett med en USB-port inuti för att ladda mobila enheter, och den infällbara väskkroken.

Teknik: effektivitet, tillförlitlighet och lätt att köra
Aprilia SXR är utrustad med en modern 50 cc, 4-takts, Euro 5, bränsleinsprutad motor från i-get-familjen, kännetecknad av 3-ventils timing; en briljant encylindrig motor, den är resultatet av en design som syftar till att maximera kvalitet och tillförlitlighet, samt att minska förbrukning och utsläpp, allt till fördel för ekonomisk drift och respekt för stadsmiljön. Faktum är att dess räckvidd överstiger 40 km på en liter bränsle i WMTC.

Ramen är uppbyggd av en robust enkelvagga struktur av rörformigt stål och element i formgjuten plåt med styvhetsvärden som översätts till hantering och körstabilitet för föraren värdig en högre kategori, med en känsla av total kontroll över fordon.

En teleskopisk hydraulgaffel sköter fjädringen fram, medan en rejäl singelstötdämpare bak, justerbar till 5 lägen, gör att fordonet kan anpassas perfekt till förare och passagerare.

12”-fälgarna är skodda med generösa 120/70-däck som garanterar grepp och stabilitet utan att kompromissa med smidighet och manövrerbarhet. Bromssystemet består av en 220 mm främre skiva med dubbelkolvsok och en pålitlig 140 mm bromstrumma bak.

Finns endast typad som EU-moped klass 1, EU45 och kräver AM-körkort eller annat körkort.

Färgval:
ENIGMA BLACK
ESSENCE WHITE
GLOSSY GREY
GLOSSY WHITE
POWER RED

På grund av längre ledtider i produktion och transporter ber vi kunder beställa i extra god tid. Vi erbjuder hela Aprilia´s sortiment, vänliga fråga oss om modeller som ej finns med på denna hemsida. 

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt100000 kg