Aprilia Touno 125

kr58,900.00

Tuono 125 är instegscykeln för den legendariska Tuono, den oslagbara V4 hypernaked som är symbolen för kraft och kontroll.

Compare
Artikelnr: 411A22222 Kategori:

Beskrivning

APRILIA-MOPED

Tuono 125 är instegscykeln för den legendariska Tuono, den oslagbara V4 hypernaked som är symbolen för kraft och kontroll. Tuono 125: Tuono-familjens fulla passion och adrenalin på endast 125 kubik

Digital instrumentering
Tuono 125 har ny helt digital instrumentering med en mängd användbar reseinformation (inklusive bränslemätare, momentan och genomsnittlig förbrukning och resterande räckvidd). Instrumentklustret är bakgrundsbelyst med förarens val av två färger (vit eller ljusblå) och installation redo för Aprilia MIA multimediaplattform; detta låter dig ansluta din smartphone till fordonet via Bluetooth, vilket gör den till en fullfjädrad omborddator.

Tuonos fulla passion och adrenalin
Detta är senaste arvtagarna till Apriliatraditionen att tillverka klassens bästa 125-motorcyklar, strikt byggda i Italien. Motorcyklar designade för absolut nöje, för de yngsta åkarna och framtagna ur den unika erfarenhet som Aprilia Racing har samlat på sig, som bara i 125-klassen har 10 världsmästerskap för förare, 10 tillverkartitlar och 151 vinster.

På vägen och på banan
Utrustad med en aluminiumram gjord av pressgjutna aluminiumbalkar med korsade förstärkningsribbor, resultatet av Aprilias kändisskap om att bygga överlägsna chassiarkitekturer, som kan säkerställa maximal stabilitet och hanteringsnivåer, både på vägen och på banan.

Den enda “made in Italy”
Ny design, ny och kraftfullare motor, digital instrumentering, ny styrenhet och, som alla stora aprilia, den exklusiva aluminiumramen, en garanti för kvalitet och effektiv körning.

Färger BLACK, ARROW GREY, LIGHTNING WHITE

Vi erbjuder fler modeller från Aprilia än som presenteras på denna hemsida. Läs om alla modeller här och kontakta gärna oss om ni har några frågor.

APRILIA-RACING

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt100000 kg