Barton FR Street 50i INK FRAKT

kr24,995.00

Frakt ingår i priset! Barton FR Street 50i är en sporthoj som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet.

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 309A22222 Kategori:

Beskrivning

BARTON RETRO MOPED

Denna modell är oftas slutsåld och priset kan ofta ändras – Barton, liksom alla andra leverantörer av alla olika sorters varor har svårt att få och ge definitiva besked angående detta. Så snart vi har klara besked om pris och lager så skriver vi det här.

Frakt ingår – läs info nedan!

Barton FR är inte bara ett modernt utseende, utan har också den senaste tekniken. Den främre LED-strålkastaren, LED -blinkers och LED-baklampan garanterar god sikt och gör att du syns bättre på vägen.

Ett viktigt element som också garanterar säkerheten är den främre hydrauliska skivbromsen, som står för cirka 70% av stoppkraften under bromsning. Den ger kortare bromssträcka jämfört med trumbroms. Dessutom undviker stora hjul och en oljedämpare många oväntade vägsituationer.

Modellen har både centralstöd och sidostöd.

– med den trygga fyrtaktsmotorn utvecklad av Honda.

Tekniska data:
Motor : 1 cyl, 4-takt, 48 cc, OHV, EFI, EURO 5
Effekt : 4 hk/6750rpm
Bränslesystem: Elektronisk bränsleinsprutning
Max hastighet : 45 km/tim
Drivlina : kedja, manuell 4-växlad
Bromsar : Skiva/fram, Trumbroms/bak
Tändning : Elektronisk
Start : kick och elektrisk
Däck fr/bak : 90/90-17, 110/80-17
Fälgar : gjutna aluminium
Sitthöjd : 770mm
LxBxH : 2050x760x1155 mm
Hjulbas : 1360mm
Tankvolym : 15L
Bränsleförbrukning c.a : 0,15L/mil
Vikt : 121kg
Max last : 150kg
Färger; Yamaha-Blå, Kawasaki-Grön, Honda-Röd

Frakt & Köpinfo
Köp omonterad med hemleverans och utför montering på egen hand. Observera att detta kräver teknisk och mekanisk kunnande. Vi avråder från köp av omonterat fordon om ni är minsta osäkra. Monteringssupport är ej medräknat i detta pris, men givetvis hjälper vi till med svar om någon enstaka fråga skulle dyka upp i mån av tid.
Vill ni få ett körklart fordon levererat, välj till montering. Dock krävs fortfarande enklare monteringsmoment såsom montering av backspeglar eller packväskor. Verktyg för detta medföljer normalt fordonet.

Fraktpris kan påverkas vid leveranser till avlägsna adresser, ex öar. Vi reserverar oss för att tvingas begära extra ersättning i sådana fall. Fraktkostnad kontrolleras före köp godtas.

Kontroll av dig som köpare krävs utan undantag av förpackningen vid leverans. Kräv notering av chaufför vid yttre skador.
Kontroll av motorolja och säkerhetskontroll före start krävs före körning.
Registreringshandlingar levereras separat per post. 

Betalning
30 dagar faktura från beställningsdatum. OBS! kräver godkänd kreditupplysning och mobilt BankID. Alternativt förskottsbetalning via Swish eller bankgiro.

Ytterligare information

Vikt120000 kg