Cargobike Classic Electric Hydraulic – 50% rabatt på service vid köp hos oss!

kr32,490.00

Frakt ingår i hela Sverige! Cargobike Classic Electric Hydraulic – vår favorit-lådcykel sedan 2007 – nu med hydrauliska skivbromsar fram och bak! Denna har vi själva cyklat runt med sedan dess i ur och skur med lådan full av barn och matkassar….

Compare
Artikelnr: 1270 Kategori:

Beskrivning

CARGOBIKE-LOGO

HALVA PRISET PÅ SERVICE!
Köp din elcykel eller lådcykel hos oss så har du 50% rabatt på arbetskostnaden på årlig service – för alltid! Köp smart, köp hos Maskin & Fritid!

Cargobike Classic Electric Hydraulic – vår favorit sedan 2007! Nu med hydrauliska skivbromsar fram och bak! Denna har vi på Maskin & Fritid själva cyklat runt med sedan dess i ur och skur med lådan full av barn och matkassar…. Fråga gärna oss om råd om ni funderar på köp av elektrisk lådcykel eller lastcykel.

Räckvidd 20km – 45 km.(Uppskattad räckvidd. Beror på last, vind och muskelkraft). Växelsystemet är ett 6 växlad Shimano SiS. 

Utformningen har skett genom många års erfarenhet sedan Cargobike grundades 2007, samt genom nära samarbete med cykelhandlare och konsumenter i Skandinavien. Resultatet är en pålitligt modell som nu även säljs på licens både i Europa, Nordamerika och Australien.

Cyklarna är enligt standard, beroende på modell, utrustade med bl.a. kapell, belysning, punkteringsskyddade däck, skivbroms fram och bak, styrdämpare, uppfällbara bänkar och bälten. För säkerhet och bättre komfort lutar ramen automatiskt mot kurvan när man svänger.

Ramen är tillverkad i högkvalitativt Hi-Ten stål eller aluminium. Låda och bänkar konstrueras i väderbeständig marin-plywood vilket ger en robust, slitstark och säker cykel. Lådan är byggd i 10mm lackad marinplywood, Förvaring under baksäte samt fold-up säte fram. Trappsteg på båda sidor om låda för barn att lättare komma i och ur. Maxlast 100 kg i låda + 100 kg förare.

Vi vill ge våra kunder maximal säkerhet. Cargobike Classic är en av få lastcyklar i världen som är SGS & TÜV testad och godkänd. Dessutom är alla våra cyklar CE-märkta.

Bland våra populära tillbehör kan vi varmt rekommendera 4-barnskapellet och ett extra lås för fastlåsning i ex. en stolpe.
1573-13 Kapell med bågar
1510 Sittdyna till barnsitsen i lådan
1521-20 Skyddskapell
5455 Gummimatta till lådgolv

18-920-24 Backspegel 360grader
18-800-065 AXA Block XXL Ramlås
18-800-066 AXA Plugin låskätting integreras i ramlås ovan

OBS! Cykellås ingår ej trots att detta syns på vissa bilder.
Vi rekommenderar att cykeln vid köp avhämtas i vår butik i Lyckeby utanför Karlskrona då vi kan gå igenom och visa cykelns alla funktioner och svara på frågor som blir.
Men levererans monterad fram till din dörr med speditör kan köpas till. Enklare montering krävs dock. Reservation mot prisändring, ändringar av specifikationer och slutförsäljning.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt15200 kg