Cub Cadet PRO Z-Turn Z7 183

kr256,995.00

NYHET! Tekniskt mästerverk! Detta är en maskin som löser många vanligen förekommande bekymmer med stora gräsklippare.

Compare
Artikelnr: 53AIHKUY603 Kategori:

Beskrivning

CUB CADET

Den nya Z7 183 har marknadsledande prestanda och kvalitet. Cub Cadet gav PRO Z-serien till 100 landskapsvårdade över hela USA – och bad dem att testa dem utförligt i 16 veckor. Resultatet av denna test är utvecklingen av en rad kommersiella gräsklippare med nollvändradie som tack vare de styrande framhjulen tillåter klippning i brantare sluttningar och ger mer kraft, komfort och hållbarhet än någonsin tidigare. Fråga experterna!

Detta är en maskin som löser många vanligen förekommande bekymmer med stora gräsklippare. Detta ekipage är otroligt lättkört med styrservo, klarar branta sluttningar och enorm lättkörd även vid precisionsklippning. Tack vare ratten har du alltid full kontroll. Allt detta med en väl tilltagen klippbredd på 183cm.

Dessutom har den ett imponerande, extremt robust och multiförstärkt klippaggregat i stål, enastående klipprestanda och luftdämpad sittkomfort och justerbar ratt. Denna förstklassiga nollsvängning är perfekt för kommuner, kommersiella användare och ägare av stora fastigheter med utmanande terräng.

Motorn som monterats är en KAWASAKI FX 1000V. Detta är en V-twin-motor med massor av kraft och direktinsprunting för ren och jämn motorgång och lägsta möjliga bränsleförbrukning. Toppfart 19,5  km/h, 9,5 km/h bakåt.

Bolt-on drag och mulching-kit ingår.
Med reservation mot ändringar av specifikationer från tillverkaren.

Generös garanti på hela 3 år eller 1000 driftstimmar.

Ytterligare information

Vikt210000 kg