Cub Cadet XR5 4000m²

kr31,995.00

Cub Cadet´s vidareutvecklade serie av Robomow´s framgångsrika koncept. Flytande klippdäck. Modeller från 1000 till 4000 m² klippyta.

Compare
Artikelnr: 22AKLEFA603 Kategori:

Beskrivning

CUB CADET

Denna robotgräsklippare klarar en gräsmatta upp till 4000m².

Nyutvecklade all-terrain-hjul ger fantastiskt grepp i upp till 45% lutning.

Dubbelt upp
En av sakerna som skiljer Cub Cadets filosofi inom robotgräsklippare från konkurrenterna är att denna XR5 4000 och lillebror XR5 3000 båda har dubbla klippaggregat. Det finns alltså dubbla knivtallrikar, där andra robotar vanligtvis kör med en singel. Först och främst har den fördelen att XR5 4000 klipper utanför robotens spårvidd och är därför extremt bra på att klippa gräsmattan ända ut till kanten. Cub Cadet XR5 robotgräsklippare är dessutom ensamma på marknaden med flytande klippdäck vilket ger jämnare klipphöjd och ett finare klippresultat, särskilt på ojämna gräsmattor.

Enkelt underhåll
På tal om klippdäcket, Cub Cadets robotar är också designade för att rengöra sig själva. Det ger längre körtid mellan service och gör generellt roboten ännu mer självgående. 
Modulär konstruktion gör roboten extremt lätt att serva och underhålla. 

Du styr tekniken direkt på roboten via den vackra 4,3″ färgdisplayen och XR5:orna erbjuder så klart även Bluetooth och styrning via appen. Robotarna har även inbyggt inbrottslarm och kommer även med 360-graders bumpsensorer, som hjälper roboten att navigera runt Alla XR5 har också en GSM-modul.

Få utökad fabriksgaranti!
Hos Cub Cadet kan du förlänga fabriksgarantin på XR5-robotar med ett extra år gratis. Detta görs på Cub Cadets hemsida www.cubcadet.eu , och med registreringen finns tre års fabriksgaranti på din nya XR5.

Installationskit med begränsningskabel köps separat eller köp till robotinstallation tillsammans med robotklipparen.

Specifikationer
– Motor: Borslöst
– Batteri: 
– Klipptid: 110-120 min
– Laddtid: 90-110 min
– Energiförbrukning: 11,5 kWh/månad
– Klippbredd: 42 cm
– Klipphöjd: 20-100 mm
– Klippzoner: 1 huvudzon, 4 delzoner, 2 separata zoner
– Maximal lutning: 24ͦ° / 45%
– Display: 4,3″ färg touch-skärm
– Bluetooth: 5,0
– App: Standard
– Sensorer: 360ͦ° trycksensor, lyftsensor och tiltsensor
– GSM modul: Standard

Cub Cadet ägs av världens största batteritillverkare Stanley Black & Decker. Efter köp av Robomow vidarutvecklas tekniken vidare.
Dotterbolag är även bl.a. MTD och WolfGarten

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt10000 kg