Rea!

Cub Cadet XT1 OS96

kr29,995.00

Cub Cadet XT-serien sätter som den senaste generationen trädgårdstraktorer nya standarder vad gäller kraft, prestanda och robust kvalitet – allt för att ge dig ett ultimat prestandapaket.

Compare
Artikelnr: 13A8A1TF603 Kategori:

Beskrivning

CUB CADET

Säljes endast fullt monterad av utbildad personal, leveransservad & och provkörd = KÖRKLAR

3 års garanti 

Cub Cadet XT-serien sätter som den senaste generationen trädgårdstraktorer nya standarder vad gäller kraft, prestanda och robust kvalitet – allt för att ge dig ett ultimat prestandapaket.

Cub Cadet XT1-trädgårdstraktorerna är idealiskt utrustade för gräsklippning, uppsamling och transport av klipp, och kan dessutom utvidgas med ett brett urval av tillbehör.

Cub Cadet XT1 OS96
Typ: Trädgårdstraktor
Drag: Ja
Vändradie: 38 cm
Klippbredd : 96 cm
Transmission : Hydrostatisk
Motoreffekt kW/min -1 : 9,0 / 2.300
Klippyta m2 per tim : 8.000
Uppsamlarsäck 200 lit (TILLBEHÖR)

Traktorn är utrustad med en rejäl Cub Cadet OHV-motor som levererar 9,0 kW / 2.300 varv/min och som dessutom är trycksmord med oljefilter. Robust klippdäck som klipper 96 cm. Mulchkit och sidoutkast är standard.

Trädgårdstraktorn kan enkelt utrustas med uppsamlare för att samla upp gräs och löv. Det och mycket mer finns att köpa som tillbehör. Liten vändradie på endast 38 cm genom ”tight turn” tekniken gör det enkelt att manövrera runt buskar och hinder.

LED belysning för säkert arbete i skymning, komfortabel ratt och hydrostatiskt drivsystem är funktioner som säkertställer smidigt och bekvämt utfört arbete. Med det extremt stabila remsystemet får man maximal drivkraft i alla lägen och en hållbar trädgårdstraktor som genom den robusta ramkonstruktionen är gjort för många års användning.

Med den hydrostatiska transmissionen går trädgårdstraktorn mjukt och exakt. Det gör att jobbet går snabbare och bekvämare. Fördelen med en hydrostatisk transmission är att man kan kontrollera hastighet, så väl som körriktningen med samma reglage. XT1 OS96 har fotpedaler som kontrollerar den hydrostatiska drivningen vilket gör att du alltid kan ha båda händerna på ratten.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt210000 kg