Cub Cadet XT2 ES107

kr81,895

Cub Cadet XT2 ES107 är en kraftfull och extremt lättmanövrerad trädgårdstraktor med 107 cm klippbredd och kraftfulla borstlös motorer för både klippdäck och drivning – inga remmar, knivspindlar, oljebyte, bensin etc…

Artikelnr: 33ABA7CS603 Kategorier: ,

Beskrivning

CUB CADET

Cub Cadet XT2 ES107 är en kraftfull och extremt lättmanövrerad trädgårdstraktor med 107 cm klippbredd och kraftfulla borstlös motorer för både klippdäck och drivning – inga remmar, knivspindlar, oljebyte, bensin etc.

Den nya XT2 serien är fullmatad med funktioner och utformad för att möta tuffa krav på prestanda och effektivitet. XT2 modellerna är utrustade med Blutetooth för nedladdning av Cub Connect App som ger dig möjlighet att få uppdateringar om status och service på din trädgårdstraktor i din smartphone.

3 års garanti på både chassi, motorer och batteri!
Klipptid ca 90 min
Laddtid ca 4 tim
Vibrationsvärde (hand/arm): 5,0 / 1,5 m/s2

Den ergonomiska sitsen kan justeras i 10 lägen för att passa alla förare oavsett längd. Marknadsledande vändradie på endast 17 cm genom ”tight turn xTreme” tekniken gör det enkelt att manövrera runt buskar och hinder. LED belysning för säkert arbete i skymning, komfortabel ratt, farthållare och hydrostatiskt drivsystem är funktioner som säkertställer smidigt och bekvämt utfört arbete.

Med elektriskt direktdrift får man maximal drivkraft i alla lägen och en hållbar trädgårdstraktor som genom den robusta ramkonstruktionen och den gjutna framaxeln är gjort för många års användning.

XT2 PS107 har fotpedaler som kontrollerar drivningen vilket gör att du alltid kan ha båda händerna på ratten.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 210000 kg