Cub Cadet XT3 QS127

kr66,595.00

Cub Cadet XT3 QS 127cm med manuell diffspärr är en stor och rejäl trädgårdstraktor med Kawasaki V-twin motor för arbete över stora ytor.

Compare
Artikelnr: 14CIA5CQ603 Kategori:

Beskrivning

CUB CADET

Cub Cadet XT3 QS 127 är en stor och rejäl trädgårdstraktor med Kawasaki V-twin motor för arbete över stora ytor.

XT3 modellerna från Cub Cadet är utrustade med “all-ground traction” system (mekanisk diffspärr) för optimal drivkraft när det är som tuffast i terrängen. Välj mellan mulch och sidoutkast som standard. XT3 QS127 är utrustad med elektrisk startknapp och elektriskt klipptillslag för maximal komfort. Den ergonomiska sitsen med armstöd gör långa arbetspass bekväma.

Trädgårdstraktorn har en liten vändradie på endast 17 cm genom “tight turn extreme”, tekniken gör det enkelt att manövrera runt buskar och hinder.

Traktorn har LED-belysning för säkert arbete i skymning, komfortabel ratt, farthållare och hydrostatiskt drivsystem för smidigt och bekvämt arbete. Med det extremt stabila remsystemet får du maximal drivkraft i alla lägen och en hållbar trädgårdstraktor som genom den robusta ramkonstruktionen, gjutna framaxeln och den dubbla stötfångaren är gjord för många års användning även i tuff miljö.

Med den hydrostatiska transmissionen från Tuff Torq går trädgårdstraktorn mjukt och exakt. Det gör att jobbet går snabbare och bekvämare. Fördelen med en hydrostatisk transmission är att du kan kontrollera hastighet, så väl som körriktningen med samma reglage. Cub Cadet XT3 QS127 har fotpedaler som kontrollerar den hydrostatiska drivningen vilket gör att du alltid kan ha båda händerna på ratten.

Trädgårdstraktorn har draganordning för att kunna förses med en mängd olika tillbehör. Denna robusta och starka modell gör sig utmärkt tillsammans med ett släp eller för snöröjning med snöblad och snökedjor.

Levereras med 3 års garanti.

Tillbehör (ingår ej):
Snöplog 19A30017OEM
3-stegs snöslunga 19A40045OEM
Snökedjor 490-241-0025
Uppsamlare 19A30018100

Vi är auktoriserad butik och verkstad av Cub Cadet och de flesta fabrikaten på marknaden, men på denna sida visas endast ett urval. Kontakta oss om ni saknar någon modell ni vill veta mer om – vi ser fram emot ditt besök eller samtal.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt210000 kg