Cub Cadet XZ5 EL107

kr84,995.00

Cub Cadet XT2 ES107 är en kraftfull och extremt lättmanövrerad trädgårdstraktor med 107 cm klippbredd och kraftfulla borstlös motorer för både klippdäck och drivning – inga remmar, knivspindlar, oljebyte, bensin etc…

Compare
Artikelnr: 34BBA2CS603 Kategori:

Beskrivning

CUB CADET

Med den nya Cub Cadet XZ5 EL107 introducerar vi ett elektriskt, tyst och lågunderhållsalternativ till vårt sortiment av Zero-Turn gräsklippare. Med det 56V Li-ION-batteriet och det 107 cm / 42” stora klippdäcket är du välutrustad även i utmanande terräng. Den kommer med 3 års garanti på både batteri och gräsklippare.

Litiumjonbatteri
De elektriska åkgräsklipparna har litiumjonbatterier som ger dig förlängd drifttid med en 4-timmars laddning, flexibel och snabb laddningsförmåga samt inga effektförluster.

Underhåll
Lågt Underhåll
Våra elektriska åkgräsklippare minimerar underhållet genom att inte kräva olja, koppling, gasreglage, remmar eller växlar, vilket ger en problemfri och lättanvänd klippupplevelse.

Utsläpp
Nollutsläpp
Inget avgasutsläpp, kolmonoxid eller oförbrända kolväten från den ombordvarande kraftkällan för en renare, utsläppsfri åktur.

Ingen bensin
Våra elektriska åkgräsklippare eliminerar besväret med bensin genom att inte behöva någon. Så det finns inga fler spill att städa upp och mer pengar sparade.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt210000 kg