Derbi Senda SM50 Low Seat

kr33,900.00

Derbi Senda SM50 Low Seat har något lägre sitshöjd än standard och passar en del bättre.

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 182A22222 Kategori:

Beskrivning

DERBI-MOPED

Mycket begränsad tillgänglighet – reservation mot slutförsäljning!

Derbi Senda SM50 Low Seat har något lägre sitshöjd än standard och en del förare tycker dessa känns bättre – 815 mm sitthöjd, standard 865 mm

Derbi har tillsammans med Gilera och Aprilia, som har samma motor, marknadens erkänt snabbaste cross-mopeder, snabbare än ex. Rieju. Dessutom har Derbi längre serviceintervaller och har ett mer påkostat elsystem.

Komponenterna håller absolut toppklass och är fullt jämförbara med de detaljer på större modellerna. Även den tuffa utformningen och den aggressiva grafiken är direkt hämtad från cross-banorna.

Prestanda, effektivitet och balanserad kontroll. Alla ingredienser är sammansatt för att ge maximal körglädje.    
Sportdäck med  17-tumshjul i Supermotard-versionen. Precist och effektivt bromssystem med 260 mm Ø främre skiva och 220 mm Ø bakre skiva för att ge total kontroll över din moped.
Robust state-of-the-art-motor, den legendariska Derbi-motorn är en 2-taktsmotor med  50 cc 6-växlade, med vätskekylning.

Ytterchassi som är slankt, flexibelt och solitt, och ett system med främre och bakre skivbromsar med utmärkt gensvar ger total kontroll över mopeden. 22-millimeters styret, sportdäcken med hjul av lättmetallslegering och ett extraordinärt fjädringssystem. Garanterad stabilitet oavsett terrängens svårighet. Lätta hjul med effektiva, precisa bromssystem som alltid är redo.

Finns endast som EU-moped klass 1, EU45 (för AM-körkort).

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!
 


 

Ytterligare information

Vikt100000 kg