Drax Storm 50 – 5 års garanti – Toppmodellen!

kr28,995.00

Drax Storm 50 – Påkostad modell från populära Drax med skivbroms både fram och bak, kraftigare fjädringskomponenter för säkrare och snabbare inbromsningar och väghållning. Direktinsprutning.

Compare
Artikelnr: MODRSTMBL45 Kategori:

Beskrivning

DRAX MOPED
DRAX STORM

Fri frakt i hela Sverige! *

Storm är 2020 års stora nyhet och samtidigt den tuffaste mopeden DRAX hittills har levererat. Den har allt man kan drömma om och är troligen den häftigaste och mest moderna mopeden på marknaden.

Drax Storm 50 – Påkostad modell från populära Drax med skivbroms både fram och bak, kraftigare fjädringskomponenter för säkrare och snabbare inbromsningar och väghållning. Direktinsprutning. 

Mopeden har LED-belysning fram och bak, integrerade blinkers och en tydlig, digital instrumentpanel med all information man behöver.

Att köra en Storm är ren glädje tack vare den nyutvecklade 4-taktsmotorn med ett elektroniskt insprutningssystem. Vägegenskaperna blir trygga och stabila med 13-tums däck, rejäla skivbromsar både bak och fram, tillsammans med väl tilltagna stötdämpare.

Mopeden är dessutom mycket kompakt vilket gör den väldigt smidig samtidigt som den har extra stora hjul som gör den skön att köra och gott om plats för både förare och passagerare.

Det finns även många praktiska funktioner så som USB-uttag för laddning samt fack för mobiltelefonen. Under sitsen finns ett väl tilltaget förvaringsutrymme och dessutom finns det en krok för ytterligare lastmöjligheter.

Detaljer i aluminium, den mattsvarta färgen och kolfiberimitation gör att mopeden får en aggressiv och sportig framtoning.

Alla Drax mopeder med bensinmotor levereras med 5 års motorgaranti och 2 års fabriksgaranti!

Färger: Mattsvart
Den erbjuds som EU-moped klass 1, 45km/t.

Vid avhämtning i butik är moped fullt monterad, testad och körklar.
Vid hemleverans levereras mopeden grundmonterad. Observera att vissa modeller levereras utan framhjul monterat. Beställare ansvarar för att fackmannamässig montering och leveranskontroll kan utföras. 
Registreringshandlingar levereras separat per post. 

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar.

Vill du ha tips och råd om mopedutbildning och mopedköp – Läs mer – klicka här!

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt100000 kg