Echo Motorsåg CS-4310SX

kr9,790

Den kraftfullaste och lättaste motorsågen i sin klass – för proffs.

Artikelnr: CS-4310SX Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

MOTORSÅG-TOPPHANDSÅG-ENHANDSÅG

ECHO CS-4310SX representerar en ny era inom bensindrivna motorsågar, ett mästerverk av japansk ingenjörskonst som erbjuder oöverträffad kvalitet och prestanda. Detta är en motorsåg som är byggd för att möta behoven hos både professionella användare och privatpersoner, vilket reflekteras i den generösa garantiperioden – hela 5 år för privatkonsumenter och 2 år för professionella användare.

Denna medelstora kedjesåg utmärker sig genom sin professionella kvalitet, vilket gör den idealisk för en mängd olika applikationer. Från avverkning till mindre uppgifter, är CS-4310SX konstruerad för att hantera dem alla med lätthet. Dess kompakta storlek och lätta ram, kombinerat med en kraftfull 42,9 cm³ 2-taktsmotor, erbjuder en balans mellan kraft och manövrerbarhet som är svår att finna i andra kedjesågar.

En av de mest framträdande egenskaperna hos CS-4310SX är dess kraft/viktförhållande. Med en vikt på endast 4,3 kg och en motor som levererar 2,3 kW effekt, erbjuder denna kedjesåg det bästa effekt/viktförhållandet i sin klass. Denna kombination gör att användaren kan arbeta längre perioder utan trötthet, samtidigt som den kraftfulla motorn säkerställer att alla uppgifter kan utföras effektivt.

Utöver dess imponerande kraft och vikt, är CS-4310SX utrustad med en mängd funktioner som är designade för att förbättra användarupplevelsen och öka produktiviteten. Dessa inkluderar:

  • Momentomkopplare för snabb och enkel omstart av motorn, vilket sparar tid och minimerar ansträngningen vid återstart.
  • En roterande kedjefångare i plast som säkerställer säkerhet och hållbarhet.
  • En lättåtkomlig kedjespännare för enkel justering av kedjespänningen.
  • Ett vippspakslock som gör påfyllning av bränsle och olja smidig och spillfri.
  • Droppreventionsmuttrar som standard, för att förhindra förlust av små delar under underhåll.
  • Genomskinlig bränsletank som visar bränslenivån, vilket gör det lätt att hålla koll på när det är dags för påfyllning.

En annan banbrytande egenskap hos CS-4310SX är dess centrifugalseparationssystem, en förminskad version av systemet som finns i den större modellen CS-7310SX. Detta system använder centrifugalkrafter och ett filter i bilstil för att effektivt avlägsna damm och skräp innan de når luftfiltret. Detta innebär att motorn och de interna komponenterna hålls rena längre, vilket minskar behovet av underhåll och ökar sågens livslängd och pålitlighet.

För att ytterligare anpassa sågen efter användarens behov, erbjuds CS-4310SX med ett urval av svärd i olika storlekar – 13, 14 eller 16 tum. Oavsett vilken storlek man väljer är priset detsamma, vilket ger kunderna friheten att välja den storlek som bäst passar deras specifika behov utan att behöva oroa sig för kostnaden.

Det kraftfulla aluminiumhandtaget, utrustat med gummigrepp, ger ett säkert och bekvämt grepp även under långa arbetspass. Tillsammans med den 3-punkts antivibrationsfjädern minskar detta trötthet och ökar komforten för användaren, vilket gör det möjligt att arbeta längre och mer effektivt.

Sammanfattningsvis är ECHO CS-4310SX en exemplarisk kedjesåg som kombinerar japansk precision och innovation för att erbjuda en produkt av mycket hög kvalitet. Med dess unika kombination av lätt vikt, kraftfull motor, användarvänliga funktioner och robust konstruktion, är den ett perfekt val för både professionella och privatpersoner som söker en pålitlig och effektiv kedjesåg för en mängd olika användningsområden.

Vi utför service och reparationer av motorsågar från de flesta välkända fabrikat såsom Stihl, Husqvarna, Stiga, Partner, McCulloch, Kress, Cramer, Jonsered m.fl.

MOTORSÅG-GARANTI ECHO-MOTORSÅGECHO LÖVBLÅS

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 5 kg