Echo Röjsåg SRM-420ES

kr11,490.00

Kraftfull röjsåg med byggkvalité, vikt och vibrationer för proffessionelt bruk eller privatanvändare som vill ha en hållbar röjsåg i många, många år! 41,5cc-motor med professionell bärsele. Upp till 5 års garanti.

Compare
Artikelnr: SRM-420ES-U Kategori:

Beskrivning

MOTORSÅG-TOPPHANDSÅG-ENHANDSÅG

ECHO SRM-420ES-U ersätter vår populära SRM-410ES-U och har då fått starkare motor bl.a.

Är man på jakt efter en kraftfull röjsåg med hög byggkvalité, låg vikt och låga vibrationer bör man läsa mer om denna. Den står sig väl mot de bästa konkurrenterna på marknaden och har en lång historia av att bara gå och gå – år efter år.
För proffessionelt bruk eller privatanvändare som vill ha en hållbar röjsåg i många, många år!

En lättstartad proffsmaskin med låga vibrationsnivåer och stark 2-taktsmotor på 1,78 kW med vevhus i magnesium. Låg ljudnivå och förbättrade anti-vibrationssystem. Anti-vibrationssystemet bygger på ett 4-punktssystem för att reducera vibrationerna.

ECHO är engagerade till att maximera din produktivitet och detta är inbyggt i “hjärtat” av SRM-420ES/U. Med ES startteknologi för enkel start under alla förhållanden, ett kraftigt luftfilter och ett avancerat vibrationsreduceringssystem klarar du tuffa jobb. U-handtaget erbjuder konsekvent rörelseomfång och minskar trötthet vid långa och svåra jobb.

Flash hook up system
SRM-420ES / U kan enkelt fästas i Ergo Pro-selen genom att använda snabbanslutningssystemet.
Selen har en nöd-avtagningsfunktion om du skulle behöva lossa maskinen på ett ögonblick.

Detta är ECHO´s näst största röjsåg och levererar kraftfull röjning med låg vikt och god ergonomi för föraren.

ECHO SRM-420ES är en marknadens starkaste buskröjare i klassen och kör snabbt och effektivt av de flesta arbetsuppgifter.

Professionellt filtersystem i två steg förlänger motorns livslängd.
SRM-420ES kräver mindre underhåll än andra maskiner tack vare att luftintaget är placerat vid snörstarten vilket förhindrar att smuts och damm kommer in i motorn.

I priset ingår ECHO´s Ergo-Pro-sele, sågklinga med klingskydd, 3-tandad gräsklinga och trimmerspole med quick-load och bump-funktion.

MOTORSÅG-GARANTI ECHO-MOTORSÅGECHO RÖJSÅG

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt9300 kg