Elegant Arvid – en premium-modell

kr34,300.00

Arvid – starkare än dom flesta! Elegant slutmonteras och kvalitetssäkras lokalt i Motala! Personalens favoritmodell och vår högst rankade modell i kundundersökningar. Stark, stabil och lättkörd permobil – året runt!

Compare
Artikelnr: 202A22222 Kategori:

Beskrivning

ELSCOOTER SENIOR PERMOBIL KARLSKRONA

Arvid – starkare än dom flesta!
Frihet att köra dit du vill, när du vill!

Elegant är vår stabilaste och kraftigaste modell – personalens favorit och modellen med högsta betyg från våra kunder!

Motoreffekten på hela 1400W ger styrka över både
trottoarkanter och i kraftiga motlut.
4 hjul med extra bredd och ett däckmönster avsett för alla underlag.
Modellen har en bredd på endast 75cm och kan därför köras genom de flesta dörröppningar. Tack vare den mekaniska reglaget av den automatiska parkeringsbromsen kan den enkelt ändras till frihjulsläga och puttas i trånga utrymmen.

Korg fram ingår, kan lyftas loss enkelt från sitt gedigna fäste och bäras som en kundkorg i det ledade handtaget, perfekt att åka och handla med! Extra förvaringsfick på stolsryggen.
För extra transportutrymme finns korg att köpa till för montering bak.
Modellen är utrustad med universal snabbkoppling bak som ger möjligheter att själv konstruera egna tillbehör att fästa där och vi tillverkar givetvis i vår verkstad enligt önskemål.

Medföljande laddare är av kraftigare modell och även av s.k. smart-typ som känner av när batterierna är fulladdade och stoppar laddningen för att inte överladda och därmed skada batterierna. Detta är extratillbehör hos många konkurrenter som kostar tusentals kronor! Enkel batteriteknik med underhållsfria långdistansbatterier som ej behöver fyllas med syra. Laddsystemet är avsäkrat i händelse av fel ex. på laddare och användaren är därmed skydda mot överhettning av laddsystemet med allvarliga skador som följd.

Ställbart styre, skjutbar sits och ställbart ryggstöd + nerfällbara armstöd med justerbar höjd. Sitsen har även ställbart nackstöd och hela sitsen kan svängas åt båda sidor för enklare av och påstigning.
Tippskydd bakåt.
Ställbar hastighet via vred. Dubbelt gasreglage, steglöst för enkel reglering av hastighet som kan manövreras både med vänster och höger hand. Omtyckt finess som är bra om ena handen är svagare än den andra.

Signalhorn, blinkers och stark belysning framåt och bakåt.
Lampor i huvudstrålkastare och blinkers av hållbar och strömsnål Led-teknik som ger ett mycket starkt sken. Hög kvalité även – vi har inte ens sålt eller bytt någon sådan lampa sedan försäljningsstart för mer än 10 år sedan!

Maxhastighet    Justerbar 6 – 16 km/t
Körsträcka vid fulladdat batteri    C. a 40 km
Motor    1400W
Laddare Helautomatisk 5A
Laddtid 0-100% ca 6 tim
Laddtid 0-80% ca 4 tim
Kraftig elektronisk controller 140A (tillverkad i England)

Färger: röd metallic & svart

Vi byter gärna in din gamla promenadscooter och utför service på de flesta fabrikat såsom Invacare, Eloped, Permobil, Kymco Flexicruiser, Blimo m.fl.

Ytterligare information

Vikt100000 kg