Elegant Elias – premium-modell med tak

kr39,900.00

Arvid – starkare än dom flesta! Elegant slutmonteras och kvalitetssäkras lokalt i Motala! Personalens favoritmodell och vår högst rankade modell i kundundersökningar. Stark, stabil och lättkörd permobil – året runt!

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 439A22222 Kategori:

Beskrivning

ELSCOOTER SENIOR PERMOBIL KARLSKRONA

Frihet att köra dit du vill, när du vill!

Vår nyaste modell och kraftigaste! De kraftiga däcken gör den mycket stabil och passande också för tyngre förare. Motor på 1400W och kraftiga batterier på 100Ah.

Körsträckan kan här överstiga 60 km per laddning (enl. tillverkaren) men varierar naturligtvis beroende på förarens vikt, i vilken terräng man kör, utetemperatur och om körning görs i lågfartsläge eller högfartsläge.

Taket gör att man får skydd vid lättare regn och från sol. Takbågarna förenklar även montering av tillbehör.

Medföljande laddare är av kraftigare modell och även av s.k. smart-typ som känner av när batterierna är fulladdade och stoppar laddningen för att inte överladda och därmed skada batterierna. Detta är extratillbehör hos många konkurrenter som kostar tusentals kronor! Enkel batteriteknik med underhållsfria långdistansbatterier som ej behöver fyllas med syra. Laddsystemet är avsäkrat i händelse av fel ex. på laddare och användaren är därmed skydda mot överhettning av laddsystemet med allvarliga skador som följd.

Ställbart styre, skjutbar sits och ställbart ryggstöd + nerfällbara armstöd med justerbar höjd. Sitsen har även ställbart nackstöd och hela sitsen kan svängas åt båda sidor för enklare av och påstigning.
Tippskydd bakåt.
Ställbar hastighet via vred. Dubbelt gasreglage, steglöst för enkel reglering av hastighet som kan manövreras både med vänster och höger hand. Omtyckt finess som är bra om ena handen är svagare än den andra.

Signalhorn, blinkers och stark belysning framåt och bakåt.
Lampor i huvudstrålkastare och blinkers av hållbar och strömsnål Led-teknik som ger ett mycket starkt sken. Hög kvalité även – vi har inte ens sålt eller bytt någon sådan lampa sedan försäljningsstart för mer än 10 år sedan!

Låsbar packbox    Ingår ej
Tippskydd bakåt    Ingår
Hastighet    Låg/hög = 9/16 km /tim.
Batteri    2x12V/100Ah
Räckvidd    Cirka 60km per laddning
Motor    1400W borstmotor
Max last    180 kg
Laddningstid    ca 8 timmar
Vikt    180 kg
Däckdimension    16 tum
Fälgar    Aluminium
Broms bak    Magnetbroms
Broms fram    Trumbroms
Mått    L 150 – B 78 – H 155 cm
Färg    Röd metallic

Vi byter gärna in din gamla promenadscooter och utför service på de flesta fabrikat såsom Invacare, Eloped, Permobil, Kymco Flexicruiser, Blimo m.fl.

Ytterligare information

Vikt100000 kg