Hidea HDEF20 båtmotor 2023 – med rorkult

kr36,900.00

Kraftfull men lätt, Hidea HDF20 utombordsmotor ger dig den ultimata prestandan. 20 hk är ett bra val för de vanligaste båtmodellerna i Sverige.

Compare
Artikelnr: HID-HDEF20HEL Kategori:

Beskrivning

HIDEA BÅTMOTOR

Kraftfull och lätt – Hidea HDEF20 utombordsmotor ger dig den ultimata prestandan. HDEF20 är ett bra val för de flesta med båt som vill ta sig fram snabbt, tryggt och smidigt. Här får du en motor med hög tillförlitlighet.

Det elektroniska bränsleinsprutningssystemet (EFI) kontrollerar noggrant tändningstiderna under drift och justerar automatiskt luft/bränsleblandningen vilket ger en en snabb och enkel start. EFI systemet ger en optimal övergripande drift, med omedelbar gasrespons och bränsleeffektiv prestanda.

HDEF20 är utrustad med ett spolningssystem för färskvatten vilket innebär att du enkelt kan spola genom motorns vattenkanaler inför till exempel vinterförvaring. Detta förlänger livslängden på motorn och motverkar korrossion.

Med en integrerad timräknare får du full kontroll på motorns drifttid, när det är dags för oljebyte, service med mera.

Finns med både kort och lång rigg

HIDEA BÅTMOTOR

Vi erbjuder ett brett utbud tillbehör till båt och skärgårdsliv:
Comstedt – klicka här!
Northtracker  – klicka här!
Duell Marin-katalogen – klicka här!

Vi erbjuder hela Hidea´s båtmotor-sortiment i Karlskrona, vänligen kontakta oss vid frågor om modeller som saknas på denna hemsida.

Vi lämnar såklart rabatt på paketpriser med både båt och motor. 

Vi ber intresserade att skicka en offertförfrågan i god tid.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt75000 kg
Dimensioner20 cm