HONDA HRX 476 VYEH Gräsklippare

kr10,240.00

Våra nya HRX-gräsklippare är utformade för att göra ditt liv lättare och mer njutbart tack vare bättre prestanda och lägre ljudnivåer. De är även utrustade med unik Honda-teknik

Compare
Artikelnr: 860359 Kategori:

Beskrivning

HONDA LOGO


HRX-serien har förbättrats ännu mer. Med de nya 4-taktsmotorerna GCV170 och GCV200 kommer du att uppleva smidig, kontrollerad kraft via Select Drive med variabel hastighet, eller Hydrostatic Drive-transmission, vilket gör det mycket lättare för dig att klippa medelstora till stora gräsmattor.

Inte bara en gräsklippare, utan mer som avancerad gräsmatteteknik.
Våra nya HRX-gräsklippare är utformade för att göra ditt liv lättare och mer njutbart tack vare bättre prestanda och lägre ljudnivåer. De är även utrustade med unik Honda-teknik som exempelvis: Select Drive för exakt kontroll, Versamow™ för selektiv mulching och Roto-Stop® för säker urkoppling av knivarna. 

Det variabla mulchingsystemet på Versamow™ arbetar med specialutformade förskjutna MicroCut-tvillingknivar. De arbetar tillsammans för att finfördela gräsklippet effektivt och återföra det till gräsmattan där det ger naturlig gödning. Du märker skillnaden på bara några veckor. 

De flesta av våra modeller har Roto-Stop, som stoppar knivarna men lämnar motorn i gång medan du tömmer uppsamlarpåsen eller kör över uppfarter.

Våra knivar är gjorda för att vridas, inte gå av, om du olyckligtvis kör emot ett fast föremål när du klipper gräset. Den här Honda-innovationen ger inte bara ökad säkerhet utan förhindrar också skador på motorn och klippkåpan.

De bara går och går. Det är därför som vi kan erbjuda en rejäl garanti på både delar och arbete i vårt produktprogram för privatanvändare.

Garantin är också pålitlig
Den behåller samma värde under hela garantitiden – vilket innebär att den sista dagen med skydd är exakt lika mycket värd som den första. Rejäl och pålitlig – precis som vår trädgårdsutrustning.


Ytterligare information

Vikt20700 kg