HONDA Miimo 3000 – 4000m²

kr29,440.00

Honda´s flaggskepp klipper upp till 4000 m² och mer tillsammans med flera Miimo 3000 tack vare multi-Miimo-funktionen. Smartphone-anslutning.

Compare
Artikelnr: 860357 Kategorier: ,

Beskrivning

HONDA LOGO


NATURLIGT INTELLIGENT
Låt Miimo ta hand om skötseln av gräsmattan.

Klipper upp till 4 000 m² med zonhantering. Automatisk laddning med ökad klipptid per laddning. Flexibel dockning och smartphone-anslutning.

Flera Miimo kan köras på samma klippområde och begränsningsslinga tack vare multi-Miimo-systemet.
Det finns ingen begränsning på antal robotar eller yta utöver maximala längden begränsningskabel på 1000 m vilket ger en teoretisk maximal klippyta på 62500m² (en kvadrat med 4x250m kabel). Omfattande pilotstudier utförda av Honda visar betydande besparingar under tre år för en fotbollsklubb som underhåller en typisk gräsmatta. Miimo´s överlägsna klippfinish, kvalitet och intelligenta timer också förbättrar gräset kvalitet och gör att du behöver använda mindre mängd gödningsmedel.

Ytterligare en fördel med Miimo 3000 är att den är helt vattentät, IPX5-klassad och kan även tvättas med vattenslang.

Utrustad med en 56-watts knivmotor, vilket gör att den kan den klippa även de tuffaste gräsmattorna. Klipparen har flera klippmönster som kan ställas in efter slumpmässigt mönster, riktat mönster eller en blandning av båda. Två gånger i veckan startar Miimo med kantklippning och den kan även tillfälligt använda spiralklippning om den känner av extra höga gräspartier. 

Micro-mulching finfördelar gräset som sen funkar som gödningsmedel.
En unik funktion för Miimo 3000 är målhöjdsfunktionen. Du kan ställa in en målhöjd på din  Miimo 3000 och roboten sänker då succesivt klipphöjden för att bibehålla mulchfunktionen och gräset mår därför bättre med en finare och starkare gräsmatta som resultat.

Miimo kombinerar innovativ och intelligent teknik så att du utan ansträngning kan underhålla en frisk och välskött gräsmatta året runt.

Batteridrivna Miimo klipper automatiskt och känner av när den behöver laddas (går själv tillbaka till laddningsstationen).
Flera klippstartspunkter för att minimera arbetstiden då gräsytan har svåråtkomliga klippytor med smala passager.

Enkel programmering med hjälp av guidefunktion. Lång livslängd på batteriet. Riktningssensorer gör att Miimo klarar upp till 24 graders lutning (45%).
En nyhet som ökar funktionen på Miimo 3000 är terränghjulen som nu finns som tillbehör. Mönstret på dessa ger ett oöverträffat grepp och är dessutom självrensande för att bibehålla detta grepp utan manuell rengöring.
Den klarar hinder, slänter och regn.
2 års garanti privat bruk.

10 års för fullförsäkring
Efter 2-årsgarantin gått ut erbjuder Honda en unika försäkring till en mycket låg årspremie som ersätter din robot i 10 år oavsett anledning till skada eller förlust. Ingen självrisk och inget åldersavdrag. 3 månader ingår vid köp.

För att maximera livslängden rekommenderar vi att du under säsongen gör rent Miimo enligt underhållsschemat i användarhandboken.
Vi rekommenderar även att din återförsäljare gör en riktig vinterservice och kanske vinterförvarar den åt dig.

I vinterservice ingår bland annat följande:
– Uppkoppling och diagnostikkontroll
– Installation av senaste mjukvaran.
– Grundlig rengöring och funktionskontroll av station, maskin och batteri.
– Knivbyte samt omtätning av fuktspärr i chassit.
– Vid behov byts framhjulens bussningar och glidbrickorna vid sensorer.

Vi erbjuder hela Honda´s maskin och redskapssortiment. Vi har även en auktoriserad serviceverkstad.

Se videon nedan “Honda Miimo robotgräsklippare – Fem recensioner av Miimo” från UK, Sverige, Spanien, Nederländerna och Norge. 

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!


Ytterligare information

Vikt30000 kg