HONDA UMS 425 LN ET Grästrimmer

kr4,180.00

En 25 cc röjsåg med precisionsvinklad axel och D-format handtag.

Compare
Artikelnr: 214666 Kategori:

Beskrivning

HONDA LOGO


Den lättaste modellen i Hondas sortiment av grästrimmer (väger endast 5,5 kg). UMS425 LN ET är bensindriven med böjt riggrör, perfekt för dem som söker precision och manövrerbarhet i en trimmer.

Rymdteknik i din trädgård.
Du kan modigt jobba där ingen annan röjsåg tar sig fram, med de här extremt tuffa och pålitliga trädgårdsmaskinerna med 4-taktsmotor. De drivs av den unika drivaxeln med sex splines (till skillnad från sådana med vanlig krysskil) som ger ökad styrka med bättre vridmoment och effekt ända ut till arbetsområdet.

Svalkande körning
Röjsågarna har en särskild typ av friktionsfria lager. De här lagren, som är lika som de NASA använder, är kända för sin förmåga att stänga ute damm, och de är bäst för arbeten med höga varvtal. Lagren löper fritt med mycket lite motstånd och är extremt tysta. De är hållbarare än vanliga gummitätade lager, som lätt samlar damm, överhettas och slits ut snabbare än man tror. 

Dammfritt
Våra röjsågar arbetar i svår, hård och smutsig miljö, så vi har tagit fram ett riktig kraftfull, stötdämpad tranmission – som skiljer sig från de vanligen förekommande typerna av pressat plåt – och som är bearbetad för att ge det bästa dammskydd som finns. 

Funktion Honda UMS 425 LN ET Grästrimmer 
Riggrör    Böjd
Handtag    Loophandtag
Tillbehör som ingår    Tap & Go-trimmerhuvud
Dimensioner
Mått (L × B × H) (mm)    1 708 x 223 x 413
Torrvikt (kg) (kg)    5.49
Motor
Motor    Fyrtakts OHC
Cylindervolym (cc) (cm^3)    25
Motormodell    GX25T
Nettoeffekt motor (kW/v/min) (kW/v/min)    0,72/7 000
Tankvolym (liter) (R)    0.58
Oljetank (liter) (R)    0.08
Transmissionstyp    Centrifugalkoppling
Ljudnivå – ljudeffektnivå dB(A) (dB(A))    109

Våra grästrimmers är konstruerade för att vara lika bekväma att använda som de är kraftfulla. De är tillförlitliga, med konstant effekt och vridmoment i de mest krävande miljöer.

Garantin är också pålitlig
Den behåller samma värde under hela garantitiden – vilket innebär att den sista dagen med skydd är exakt lika mycket värd som den första. Rejäl och pålitlig – precis som vår trädgårdsutrustning.


Ytterligare information

Vikt20700 kg