MULTI-ROBOTEN YARBO KOMMER I HÖST

Kontakta oss för mer information – du kan redan du tinga ett exemplar!

Utvald Varumärkes-info

CFMOTO-UFORCE-600

CF Moto

Sedan 2006 har har vi jobbat tillsammans med ATV Sweden i Ljungby och CF Moto. De är sedan många år störst i Sverige och många Europeiska länder och erbjuder en fantastiskt brett modellprogram utan konkurrens! Läs mer om modellerna - KLICKA HÄR!

KR172E Remote 20mobile 20control jpg

Kress RTK kabelfri Robotklippare

Kress RTK-teknik är egentligen så mycket mer än en kabelfri robotgräsklippare. Läs mer om Kress - KLICKA HÄR!

Cub cadet Z9 193 06 jpg

Cub Cadet

Innovativ tillverkare som har revolutionerat marknaden med sina kraftigt konstruerade maskiner och klippaggregat, samt innovationer med rattstyrda Zer-Turn-klippare och RTK-assisterad körning - LÄS MER HÄR!

HONDA GRASKLIPPARE KARLSKRONA HRS 536 VKEA 1

Honda Powertools & Robotklippare

I år har Honda Miimo robotgräsklippare presenterat en helt ny serie - den stora nyheten är GPS-stödd navigering. Få en batteridriven häcksax, trimmer eller lövblås - PÅ KÖPET!

ROBOTGRASKLIPPARE HONDA MIIMO LYCKEBY 2

Roboservice & Yarbo

RoboService är inte bara en trädgårdstjänst, utan din personliga trädgårdskompis. Vi strävar efter att skapa skräddarsydda och innovativa lösningar inom robotteknik och automatisering för att göra din trädgård mer än bara grönt gräs.

Milosz och Martin är hjärnorna bakom RoboService. Med bas i Hjärup, mitt emellan Malmö, Lund, Staffanstorp, och Bjärred, är vi dina lokala Robo experter. Vi är inte bara affärsägare; vi är de som kommer till din trädgård och sätter robotgräsklipparen i marken med omsorg och precision.

Print Friendly, PDF & Email