Italcar Attiva XTR – lätt terrängfordon

kr174,875.00

Italcar Attiva XTR serien är ultralätta, elektriskt arbetsfordon med högre frigång och har kraftiga terrängmönstrade däck för god framkomlighet även utanför vägen

Compare
Artikelnr: 437A22222 Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

ITALCAR MELEX CLUBCAR

Italcar från fordonsstaden Turin i Italien är specialiserade på små och flexibla elfordon för arbete i stads-, gårds- och parkmiljö samt golfanläggningar. Sedan 1980-talet tillverkar man fordon för en mängd arbetsuppgifter.

Italcar XTR 4.6 är ett elektrisk terrängfordon med hög markfrigång. Lämpar sig bra för dig som behöver ett fordon som är lätt att kliva i och ur och samtidigt ta dig fram vid sidan av vägen.

Modellen erbjuds i 2 versioner:
XTR 4.6 – 4 sittplatser, inget flak
XTR 2.6 – 2 sittplatser, med flak

Unikt eldrivet fordon med hög markfrigång och en god framkomlighet även utanför vägen. Lämpar sig bra för dig som behöver ett fordon som är lätt att kliva i och ur och samtidigt tar sig fram i terräng.Fordonen passar som ett lätt arbetsfordon.

XTR 2.6 flak mäter 90 x 110 cm får man plats med en hel del. Två vuxna sitter bekvämt bredvid varandra och ger möjligheter till en bekväm förflyttning.  

Italcar XTR 2.6 har en topphastighet på 30 km / h och en räckvidd på upp till 70 km vid standard batteripaket.

Standardutrustning: bakre summer, strålkastare och bakljus, blinkers, speglar, vindrutor i plexiglas , hastighetsmätare med laddindikator, inbyggd laddare m.m.

Komponenter i en Italcar:
Kontrollenheten: Sevcon Electrified Partner, Storbritanien
AGM Batterier från USA
Lithium Batterier: Archimede energy,  Italien
Laddare: Delta Q Technologies, Kanada
Motor: Mahle Group, Tyskland

Italcar erbjuds både med prisvärda blybatterier av högsta kvalitet eller med moderna litiumceller för maximal batterikapacitet, lägre vikt och längre livslängd av batteripaketet – på modeller med litiumbatteri gäller dagspris på förfrågan, f.n. har litiumpaketet ett tilläggspris på ca 60000 kr ex. moms och kräver en kraftigt förlängd leveranstid.

Populär även som ersättare av den traditionella svenska flakmopeden som lastfordon.

Kan registreras in som motorredskap klass 2 eller terränghjuling.
2 års garanti på hela fordonet inkl. batterier. Garantivillkor; Service skall utföras av utbildad personal enligt serviceschema.

Vi erbjuder hela Italcar´s utbud – kontakta oss om ni vill veta mer eller för leveransfrågor.
Service och reparationer erbjuds i egen verkstad för Italcar, Melex, Clubcar, Kerrywell och Garia Utillity m.fl.

Ytterligare information

Vikt1000000 kg