Kellfri HK777 Vedklyv 3-fas 7 ton

kr16,250.00

Bra vedklyvar av olika modeller hittar du hos Maskin & Fritid i Lyckeby, Karlskrona. Denna modell från Kellfri HK777 är en elektrisk vedklyv med 3-fas och en klyvkraft på 7 ton. Mer info och svensk manual på vedklyven kan laddas hem nedan.

Compare
Artikelnr: 13-HK777 Kategori:

Beskrivning

KELLFRI VAGNAR, VEDKLYV, MASKINER, TIMMERVAGN

Kellfri HK777 Vedklyv 3-fas 7 ton 

Kraftig elhydrauliska vedklyv från Kellfri med kraftigt dimensionerad konstruktion.
7 tons klyvkraft, 3-fas elmotor på 400 V och 4hk kräver rätt kontakt och säkring.

Justerbar klyvlängd upp till 40-70 cm samt steglös inställning av klyvlängd för snabbare klyvsekvens vid kortare ved. En tyst, stark och effektiv kompanjon på vedbacken.
Klyven är tvåhandsmanövrerad med två- eller fyrklyvkniv justerbara i två fasta höjdlägen samt med en behaglig arbetshöjd. Knivarna är även vändbara.

Hjul för enkel flytt och med ett rejält uppsamlingsbord för snabb hantering av kluven ved. Uppsamlingsbordet är enkelt att montera av och på för enklare förflyttning och förvaring.

Buren levereras med utstansade oval hålbild.

Övrigt
– 2- och 4-klyvskniv
– Tvåhandsmanövreras
– Arbetshöjd 72 cm.
– Stort uppsamlingsbord för smidig hantering av färdig ved
– Kräver 3-fasuttag

Klyvhastigheten är 10 cm/sek ut och dubbel returhastighet in, cylindern styrs av kraftiga skenor för problemfri gång. Levereras med olja i den integrerade överliggande tanken, fasvändare och nödstopp.

Prisinfo
Pris anges inkl. frakt från centrallager, samt montering och provkörning före avhämntning från vår butik. Fraktkostnad kan ändras utan föregående avisering och vi förbehåller oss rätten att ändra pris efter detta. Eventuellt material för montering och leveransservice tillkommer (ex. oljor, bränsle, batterier).

Vi erbjuder hela Kellfri´s sortiment, fråga oss om ni saknar något på denna hemsida då sortiment snabbt kan förändras. Hos oss kan du få hjälp med service och reparationer av flera av Kellfri´s produkter, kontakta oss för mer info.