Kress MISƧION 1000 KR120E Robotgräsklippare

kr16,990.00

Kantklippning, navigering i smala passager och APP-styrning. KR120E garanterar hög effektivitet och en perfekt gräsmatta på upp till 1800 m².

Compare
Artikelnr: 11036902000 Kategorier: ,

Beskrivning

Kress_Husqvarna_Automower_Gardena_Robotklippare

Kress MISƧION 1800, KR120E 
En light-version av KR121E utan bl.a. OAS hinderundvikning.
Modellen har kantklippning, navigering i smala passager och APP-kontroll. KR120E med snabbladdning ger en perfekt gräsmatta på upp till 1 800 m².
Rekommenderad klippyta 1 000 m² – kontakta oss nu för en kostnadsfri utvärdering av din gräsyta.

Jämfört med traditionella gräsklippare ger robotgräsklippare mycket hälsosammare och tjockare gräs som ser bättre ut. När man ska välja robotgräsklippare är storleken det första man ska vara uppmärksam på. Underskatta dock inte komplexiteten: lutande terräng, trånga passager, hinder och olika områden måste beaktas.

Kress MISSION 1800, KR120E erbjuder flera unika funktioner: 
Patenterad INTIVA navigering intelligent styrning för smala sektioner och stigar
STT – Side Trim Technology: klippning ända fram till kanten
RBS – Recharging Brake System laddar batteriet

 KRESS Features icons RBS%20 %20red      KRESS Features icons KI%20 %20red     KRESS Features icons Intiva%20 %20red

Laddkontakterna
Laddningskontakt på sidan för enkel start och ren klippning fram till laddningsstationen. De flesta konkurrenter har laddkontakterna i fronten vilket gör dom mer utsatta för gräsrester och liknande som kan blockera eller påverka kontaktytans möjligheter att ansluta i laddstationen.

Wi-Fi-anslutning
Kress Missions robotgräsklippare använder sig av Wi-Fi för att hålla sig uppdaterade och tillhandahålla sofistikerad funktionalitet. Marconi-modulen* finns som tillbehör för att upprätta en icke-hierarkisk anslutning med din Wi-Fi-router med en räckvidd på 500 meter. Rekommenderas för installationer med högre krav på anslutningssäkerhet.

Stöldskydd
Kress Missions robotgräsklippare med GeoTrace-modulen* kan spåras om de rör sig utanför det virtuella geostaketet. Ägare blir meddelade på smarttelefonen.

No-Go-zoner
Tack vare No-Go-modulen* går det att göra ändringar i trädgårdens utformning, även tillfälliga sådana, utan att behöva röra avgränsningskabeln.

Viktiga funktioner

  • Tydlig LCD-display
  • RBS – laddning av batteri vid inbromsning
  • STT – Sidoskyddsteknik
  • Sidoladdning
  • Laddplatta med perforering så gräs växer igenom
  • Fjärrstyrning med smartphone
  • Programmering av flera zoner
  • Knivdisk roterar i båda riktningar omväxlande
  • Automatisk återgång till laddningsstationen
  • Väderbeständig
  • Stöldskyddsfunktion
  • Knivarna stannar omedelbart när klipparen lyfts upp
  • Regnsensor
  • PIN-säkerhetskod
  • Förprogrammerad

Kress robotar samarbetar på stora gräsmattor Det går att klippa mycket stora gräsmattor med hjälp av två eller fler Kress Missions gräsklippare, som då fungerar i perfekt samspel med varandra. Det är lätt att hantera flottan med hjäp av Kress-appen.
Kress robot teamwork

Automatiskt schema
Det räcker inte med att manuellt programmera roboten medan gräsets tillväxttakt ständigt förändras under klippningssäsongen. De faktorer som påverkar är temperatur, solljus, vattenförsörjning, näring, jordens sammansättning och gräsarter. Molntjänsterna kombinerar relevanta data och skapar ett särskilt arbetsschema som skickas till varje enskild Kress Mission dagligen.

Kress auto klippschema mobilinst%C3%A4llningar f%C3%B6ruts%C3%A4ttningar robotgr%C3%A4sklippare

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

*Säljes separat
Reservation mot felaktig/snabbt förändrad leveransstatus eller specifikationer från tillverkare. Lagerstatus anges för vissa varor status på centrallager och ej butikens lagerstatus. Vid slutförsäljning kan leveranstider bli kraftigt förlängda. Av denna anledning erbjuds ofta offertbegäran på denna sida för många varor istället för köpknapp.

Ytterligare information

Vikt10000 kg