Kymco Like II 125i

kr36,995.00

Kymco Like har snygga klassiska linjer som balanserar lyx, elegans och attityd. Kymco Like i 125cc utförande är ett modernt fordon som visar tydliga rötter från mitten av förra seklet och signalerar frihet och framtidstro.

Compare
Artikelnr: MCKYLIWHT125E5 Kategori:

Beskrivning

KYMCO LIKE 125

Kymco Like har snygga klassiska linjer som balanserar lyx, elegans och attityd. Kymco Like i 125cc utförande är ett modernt fordon som visar tydliga rötter från mitten av förra seklet och signalerar frihet och framtidstro.
Bromsskivan till den hydrauliska frambromsen är marknadens största.

• Retromodell
• Robust
• Stark motor

Designen är lika aktuell nu som då, men skillnaden att vi idag ställer högre krav på våra fordon. Det gäller såväl köregenskaper som komfort, bränsleförbrukning och utsläpp av Co2 och andra skadliga ämnen.

Like II 125i har därför en modern motor med bränsleinsprutning med betydligt bättre egenskaper. Lättare att starta, mindre bränsleförbrukning och behagligare gång samt längre livslängd helt enkelt.

För din bekvämlighet är Like II 125i utrustad med USB-anslutning så du kan ladda mobilen och ett väl tilltaget utrymme under sadeln där men får plats med de flesta hjälmarna. Like II 125i har även en ordentligt tilltagen bränsletank om 6.8 liter. Det kombinerade bromssystemet (CBS) ger dig ökad trygghet vid inbromsning.

KYMCO är marknadsledare i många länder, både i Europa och Asien

I Taiwan har Kymco mer än 40% marknadsandel och säljer årligen fler än 250 000 mopeder och motorcyklar. Det gör dem störst på sin hemmamarknad.
I Europa har Kymco ett gott rykte och rankas 1:a i Spanien (total), 2:a i Italien (total) och 4:a i Frankrike och Tyskland.
Företaget startades 1963 efter att delats från Honda och idag har Kymco ca 4 000 anställda och är operativa med sina produkter i 97 länder i världen.
Kymco tillverkar även fyrhjulingar, motorcyklar och motorer till andra kända märken, t.ex. BMW, Kawasaki och Artic Cat.

5 års motorgaranti och 2 års fabriksgaranti!

Färger: svart
Den är klass som EU-moped klass 1, 45km/t.

Mopeden levereras grundmonterad. Observera att vissa modeller levereras utan framhjul monterat. Beställare ansvarar för att fackmannamässig montering och leveranskontroll kan utföras. Registreringshandlingar levereras separat per post. 

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt112000 kg