Kymco Super 8 50i – Fri hemleverans!

kr24,995.00

Kymco Super 8 50i – 5 ås motorgaranti!

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 21A22222 Kategori:

Beskrivning

Fri frakt i hela Sverige! *

Förlagan Kymco Super 8 II från samma mopedagentur är en av våra storsäljare av sportscooters senaste 10 åren och som vanligt håller Kymco absolut högsta kvalité och mycket moderna lösningar. Godkänd enligt EU´s hårdaste avgaskrav för moped.

Den populära och sportiga Super 8 har varit en favorit i många år. 2020 kommer den i superläcker design och med en miljövänlig EURO4-motor med äkta direktinsprutning som ger mycket ren och jämn gång. Motorn lämnar en effekt på hela 2,4kW vid 7500 varv/min.

Likt sin föregångare är även nya Super 8 smidig och stabil på vägen. Dubbla halogenlampor och sömlöst integrerade blinkers är bara ett par av detaljerna som bidrar till Super 8:ans aggressiva utseende.

Unikt stora hjul ger extra stabilitet och förbättrad väghållning.
Med de stora 14-tumshjulen, en låg tyngdpunkt samt en lång hjulbas uppnås den perfekta balansen mellan maximal manövrerbarhet och stabilitet.
Bromsskivan till den hydrauliska frambromsen är marknadens största.

KYMCO är marknadsledare i många länder, både i Europa och Asien

I Taiwan har Kymco mer än 40% marknadsandel och säljer årligen fler än 250 000 mopeder och motorcyklar. Det gör dem störst på sin hemmamarknad.
I Europa har Kymco ett gott rykte och rankas 1:a i Spanien (total), 2:a i Italien (total) och 4:a i Frankrike och Tyskland.
Företaget startades 1963 efter att delats från Honda och idag har Kymco ca 4 000 anställda och är operativa med sina produkter i 97 länder i världen.
Kymco tillverkar även fyrhjulingar, motorcyklar och motorer till andra kända märken, t.ex. BMW, Kawasaki och Artic Cat.

5 års motorgaranti och 2 års fabriksgaranti!

Färger: svart
Den är klass som EU-moped klass 1, 45km/t.

Mopeden levereras grundmonterad. Observera att vissa modeller levereras utan framhjul monterat. Beställare ansvarar för att fackmannamässig montering och leveranskontroll kan utföras. Registreringshandlingar levereras separat per post. 

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt112000 kg