Kymco Super 8R 50i Mattsvart EURO5

kr33,995.00

Kymco Super 8R 50i Mattsvart EURO5 – 5 års motorgaranti! Super 8 har varit synonymt med sportskoter i åratal, och nu i och med Euro5 kraven har Super 8’an inte bara fått en motoruppgradering, den har även fått en uppdaterad design som för den in på 2020-talet.

Compare
Artikelnr: MOKYS8R5045E5 Kategori:

Beskrivning

kymco logo atv scooter moped

Fri frakt i hela Sverige! *

• Modern • Sportig • Pålitlig

Super 8 har varit synonymt med sportskoter i åratal, och nu i och med Euro5 kraven har Super 8’an inte bara fått en motoruppgradering, den har även fått en uppdaterad design som för den in på 2020-talet.

Precis som sina föregångare är Super 8R manövrerbar och säker på vägen. Många små detaljer såsom LED belysningen och sömlöst integrerade blinkers framtill understryker dess dynamiska egenskaper. De stora 14-tumshjulen finns fortfarande kvar ifrån sina föregångare. Detta ihop med den långa hjulbasen och låga tyngdpunkten ger Super 8R en perfekt balans mellan sportighet och användarvänlighet. Den helt nya digitala displayen förmedlar tydligt och enkelt den information man behöver som förare. Det kraftfulla bromssystemet ger föraren kontroll i alla situationer, och bidrar till ökad känsla av trygghet.

Europas scooter-tätaste marknader väljer Kymco. Upptäck varför Kymco är nr:1 i Spanien. 

KYMCO är marknadsledare i många länder, både i Europa och Asien

I Taiwan har Kymco mer än 40% marknadsandel och säljer årligen fler än 250 000 mopeder och motorcyklar. Det gör dem störst på sin hemmamarknad.
I Europa har Kymco ett gott rykte och rankas 1:a i Spanien (total), 2:a i Italien (total) och 4:a i Frankrike och Tyskland.
Företaget startades 1963 efter att delats från Honda och idag har Kymco ca 4 000 anställda och är operativa med sina produkter i 97 länder i världen.
Kymco tillverkar även fyrhjulingar, motorcyklar och motorer till andra kända märken, t.ex. BMW, Kawasaki och Artic Cat.

5 års motorgaranti och 2 års fabriksgaranti!

Färger: svart
Den är klass som EU-moped klass 1, 45km/t.

Mopeden levereras grundmonterad. Observera att vissa modeller levereras utan framhjul monterat. Beställare ansvarar för att fackmannamässig montering och leveranskontroll kan utföras. Registreringshandlingar levereras separat per post. 

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

 

Ytterligare information

Vikt112000 kg