Lifebike Classic+ G8

kr19,995.00

Classic har under flera år varit en av de modeller från Lifebike som har sålt bäst. Det är en damcykel av traditionellt snitt med alla….LÄS MER!

Compare
Artikelnr: CYLICLG8BLK03 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

Classic har under flera år varit en av de modeller från Lifebike som har sålt bäst. Det är en damcykel av traditionellt snitt med alla de detaljer som ska finnas på en sådan; Lågt insteg, bekväm sadel från FORTUNE, anpassningsbart styre med sköna handtag från FORTUNE som matchar sadeln, bra belysning och 7 växlar. Givetvis finns det fotbroms på cykeln och den hydrauliska handbromsen är mycket effektiv.

Batteriet håller absolut högsta kvalitet och levereras av Samsung och är på 36V 13,8Ah 468Wh.

Oavsett om man ska cykla fram och tillbaka till jobbet, åka på utflykt eller uträtta ärenden så kommer Lifebike Classic att leverera. Körställningen är bekväm, utrustningen ger trygghet och kvaliteten är påtaglig i varje moment. En Lifebike som servas regelbundet och får litet regelbunden omvårdnad kommer att skänka glädje till ägaren i många år.
Ramlås ingår.

Elcykel test
Lifebike CLASSIC + fick 93% från 30 olika testare som testade elcykeln lifebike classic + via företaget Smartson – vilket säger allt om denna elcykel. Detta med omdömen som prisvärd, rejäl, stabil och att den passar bra för pendling.

En elcykel får köras av alla utan förarbevis eller AM-körkort och kräver ingen dyr trafikförsäkring, skatt eller besiktning. 

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt23600 kg