Lifebike MTB HT SPEED 350

kr18,990.00

Varför köpa moped, när du kan rullar fram som en kung med denna? Förmodligen marknadens mest prisvärda el-MTB.

Slut i lager

Compare
Artikelnr: CYLIMBSPG7MBLK1 Kategori:

Beskrivning

ELCYKEL

Varför köpa moped, när du kan rullar fram som en kung med denna? Förmodligen marknadens mest prisvärda el-MTB.
Förmodligen marknadens mest prisvärda el-MTB.

Mop…förlåt, elcykeln, levereras med en motor på hela 350W strypt via en kontakt till 250W och toppfarten 25 km/h. Om kontakten tas bort är detta inte längre en godkänd elcykel och cykeln är inte längre godkänd att framföra på allmäna vägar utan endast inhängnat område offroad.

En elektrisk mountainbike för alla underlag. Tack vare 29”-hjul och dämpad framgaffel tar du dig fram snabbt och smidigt på både grusvägar och stigar.

En tålig elcykel som klarar av det mesta och som går att pendla med i alla väder. Elmotorn är är samma som på Lifebike SPEED med det högsta vridmoment bland våra Lifebike-modeller.

Du tar lätt loss batteriet och ta med dig för laddning inomhus eller laddar på plats där cykeln parkeras. Batteriet är låst till ramen och måste låsas upp med nyckel för stöldskydd. Laddare medföljer. Batteriet är integrerat i ramen för bästa balans och tyngpunkt och lämnat 36 Volt och 10,4 Ah, vilket ger en räckvidd under normala förhållanden på mellan 4-7 mil per laddning. Har du då 4 km till skolan tur och retur så behöver du ladda en gång per vecka om vi räknar in några extra cykelturer eller “omvägar” genom skogen, vilket man lätt blir sugen på med denna hojen.

Maxxis-däck är bland de absolut bästa tillverkarna av däck till både cykel, moped, ATV och cross-däck på marknaden – dessa sitter på vid leverans. 

Observera att elcykeln levereras utan stöd, lås, belysning, pakethållare och skärmar. Detta kan köpas till som tillbehör.

Paket 1:
Stänkskärmar fram & bak 599:-
Godkänd lås olika modeller från ca 200:-
Belysning från ca 200:-
Pakethållare från ca 400:-

En elcykel får köras av alla utan förarbevis eller AM-körkort och kräver ingen dyr trafikförsäkring, skatt eller besiktning. 

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt23600 kg