Rea!

Lifebike SPEED 350

kr19,995.00

350W motor, dock strypt. Detta är en elcykel som sticker ut, det räcker med att titta på den så ser man att det inte är en vanlig pendlarhoj. Klarlackad borstad aluminium

Compare
Artikelnr: CYLICMSPG7SIL01 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

Nya Versionen G8 har ännu längre räckvidd med ett kraftfullt batteri på 504Wh med samsungceller
Lifebike, svensk design utvecklad för nordiskt klimat med genomgående kvalitetskomponenter.

Detta är en elcykel som sticker ut, det räcker med att titta på den så ser man att det inte är en vanlig pendlarhoj. Klarlackad borstad aluminium, stänkskärmar följer med men är ej på bild, display integrerad i styret och fetare däck än vanligt. Om man sedan väljer att ta en provtur så känner man omedelbart att ramen är mycket vridstyv, inget svaj någonstans, den gör precis det man vill att den ska göra. Utrustningen på cykeln är vald med omsorg, motorn som sitter i bakhjulet har det högsta vridmomentet av alla Lifebike, vilket ger en hög råstyrka. Hydrauliska skivbromsar ser till att få stopp på ekipaget utan problem. Vill man ha den till att pendla på till jobbet så kan vi erbjuda belysning bak samt reflexer till en extra kostnad.

M3 testar C-Mute Speed
Lifebike C-Mute Speed fick betyg 4/5 av M3. “Snygg och smart design, kraftfull motor med grym acceleration och prisvärd” En attraktivt prislapp gör den intressant för många pendlare.

Teknikråd gav även bra betyg. “Man får väldigt mycket cykel för pengarna och den ligger i nivå med andra sport modeller för det dubbla priset.”

* Skattefri
* Besiktningsfri
* Rostfri
* Nästan gratis att tanka
* 350W motor, strypt via kontakt till 250W
* Digital display infälld i styret
* Sportsadel (bekväm sadel som tillbehör)
* Hydrauliska bromsar fram & bak 180 mm bromsskivor Shimano BR-M315
* THRU-framaxel (googla gärna)
* 374 WH batteri LG-celler
* Punkteringsskyddade däck
* Framlyse från Spanninga Axcendo 60 (baklykta tillobehör)
* Växelsystem Shimano Deore 10
* Lätt den snyggaste cykeln i stan

Detta är en elcykel som sticker ut, det räcker med att titta på den så ser man att det inte är en vanlig pendlarhoj. Klarlackad borstad aluminium, stänkskärmar följer med men är ej på alla bilder, display integrerad i styret och fetare däck än vanligt. Om man sedan väljer att ta en provtur så känner man omedelbart att ramen är mycket vridstyv, inget svaj någonstans, den gör precis det man vill att den ska göra.

Utrustningen på cykeln är vald med omsorg, motorn som sitter i bakhjulet har det högsta vridmomentet av alla Lifebike, vilket ger en hög råstyrka. Hydrauliska skivbromsar Shimano BR-M315 ser till att få stopp på ekipaget utan problem.

Vill man ha den till att pendla på till jobbet, få den träning man tycker känns lagomn för dagen och slippa köer och parkeringsproblem, så kan vi erbjuda montering av skärmar och belysning bak samt reflexer till en extra kostnad.

En elcykel får köras av alla utan förarbevis eller AM-körkort och kräver ingen dyr trafikförsäkring, skatt eller besiktning.

Vi erbjuder hela Lifebike´s utbud – kontakta oss om du saknar någon modell. Reservation mot prisändringar från leverantör och varierande leveranstider.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt23600 kg