NIU M+ Sport – Fri hemleverans!

kr29,995.00

NIU M+ Sport – Fri hemleverans! Är du intresserad av elmoped får du inte missa att kolla närmare på NIU M+ Sport!

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 22A22222 Kategorier: ,

Beskrivning

Fri frakt i hela Sverige! *

NIU M+ kommer utrustad med NIU:s senaste batteriteknologi. Batteriet har hög kapacitet och är väldigt lätt! Sport modellen kommer med ett 48V 42Ah batteri.

NIU M+ elmoped är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU med M+ skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor.

Det skall vara enkelt att äga en elmopedfrån NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom ett portabelt batteri som är enkelt att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet.

M+ är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din M+ befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik.

M+ har imponerande prestanda. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 2 standardlägen för att passa olika trafiksituationer. Genom energisparande teknik och bromskraftåtervinning och ett stort batteri når man upp till 100 km per laddning, vilket vid normal pendling motsvarar ungefär en arbetsvecka.

Färger: Silver eller vit
Denna moped erbjuds endast som EU-moped klass 1, 45km/t.
EU-moped klass 1 kräver AM-körkort eller B-körkort (vanligt bilkörkort)

Mopeden levereras grundmonterad. Beställare ansvarar för att fackmannamässig montering och leveranskontroll kan utföras. Registreringshandlingar levereras separat per post. 

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt112000 kg