NIU MQi GT EVO 100km/h- Fri hemleverans!

kr64,995.00

Äntligen finns det ett elektriskt alternativ för dig som har motorcykelkörkort. NIU MQi GT kommer upp till 90 km på en laddning

Compare
Artikelnr: MCNIMQIGTEMGR100SR Kategori:

Beskrivning

NIU MC

Demo finns för provkörning under våren 2023 hos oss!
Ring och kolla så den är tillgänglig om du har långt att köra!

Fri frakt i hela Sverige! *

OBS! NIU MQi GT 100km/h är en lätt motorcykel och kräver därmed körkort med behörighet A1, A2 eller A.

• Når 100km/h med lätthet
• GPS-spårning, App
• Räckvidd upp till 8mil

Teknikens värld nr. 13, 2022
“Snygg och riktig instrumentetering.” “Massor med finesser, billigast i gänget.” “Riktigt snabb i toppläget. Vi kom längre än angiven räckvidd.” 

MQi GT EVO är årets stora nyhet från NIU. Med en robust och större ram ger MQi GT EVO dig ultimat körförtroende på vägarna. De kraftfulla NIU litium batterierna och den egenutvecklade NIU-motorn gör MOi GT EVO till en kraftfull elmotorcykel som ger omedelbar acceleration direkt från stillastående, med en toppfart på 100 km/h – Äntligen ett elektriskt alternativ för dig som hellre kör motorcykel än moped. Med NIU MOi GT EVO kan du på ett klimatsmart och kostnadseffektivt sätt transportera dig upp till en räckvidd på 80 km. De effektiva CBS-bromsarna ger dig förtroende även under tuffa inbromsningar. MQi GT EVO använder sig av ett nyckellöst tändningssystem, vilket innebär att du endast behöver fjärrkontrollen för att starta, stänga av och låsa styret. Fjärrkontrollen innehåller dessutom en uttagbar nyckel som kan användas för att låsa upp sadellådan. Den nya fullfärg TFT-displayen kan anpassas via appen efter vad man själv tycker är viktigast att se.

Motorcykeln kommer även utrustad med två stycken batterier, utvecklade med den senaste teknologin. NIU MOi GT EVO är designad för den medvetne urbana pendlaren, och kan enkelt hanteras på en mängd olika vägförhållanden, då modellen kommer utrustad med 14″ tum däck som ger bättre grepp och hantering. Alla modeller från NIU är uppkopplad via ett SIM-kort och en GPS-sändare. Via appen i din mobiltelefon kan man se batteristatus, räckvidd, var mopeden befinner sig samt körhistorik.

Färger: Silver
Lätt MC, kräver A1-körkort.

Motorcykeln levereras grundmonterad. Beställare ansvarar för att fackmannamässig slutmontering och leveranskontroll kan utföras. Registreringshandlingar levereras separat per post. 

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar.
Samtliga uppgifter med reservation mot slutförsäljning och prisändring från leverantör.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt112000 kg