NIU MQi GT Sport – FLAGGSKEPPET

kr49,995.00

NIU MQi GT är NIU´s flaggskepp och erbjuds både som moped och motorcykel-scooter.

Compare
Artikelnr: MONIMQIGTBLK45SR Kategori:

Beskrivning

NIU MC

Fri frakt i hela Sverige! *

Elscootern MQi GT klass 1 är NIU´s flaggskepp och erbjuds både som moped och motorcykel-scooter.

EU-moped klass 1, s.k. EU45, max 45 km/h.
Kräver AM-körkort eller vanligt bilkörkort.

• Stark motor
• Hög kvalitet
• GPS-spårning & stöldskydd via mobil-App
• Lång räckvidd, upp till 12 mil

Bäst i test
Precis som sin lillebror MQi och NQi så har MQi GT fått höga testresultat i alla tester, bl.a. M3´s stora elmopedtest 2021 och Bäst-i-test.se´s elmopedtest
Klicka här för att läsa testet

MQi GT Sport är årets nyhet från NIU.
Med en robust och större ram ger MQi GT Sport dig ultimat körförtroende på vägarna. Det kraftfulla NIU litium batteriet och BOSCH-motorn gör MOi GT Sport till en kraftfull elmoped som ger omedelbar acceleration direkt från stillastående, med en toppfart på 45 km/h.

Med NIU MOi GT Sport kan du på ett klimatsmart och kostnadseffektivt sätt transportera dig upp till en räckvidd på 120 km. Elmopeden kommer även utrustad med två stycken batterier, utvecklade med den senaste teknologin. 2 x 48V 31Ah, totalt 62Ah

Marknadens starkaste elmotor på en elektrisk moped troligen, sedan flera år i nära samarbete med Bosch och en välavstämd mjukvara tar till vara på hela 3.1 kW på bästa sätt.

NIU MOi GT Sport är designad för den medvetne urbana pendlaren, och kan enkelt hanteras på en mängd olika vägförhållanden, då modellen kommer utrustad med 14 tum däck som ger bättre grepp och hantering än modeller med mindre hjul.

Alla modeller från NIU är uppkopplad via ett SIM-kort och en GPS-sändare. Via appen i din mobiltelefon kan man se batteristatus, räckvidd, var mopeden befinner sig samt körhistorik.

NIU MQi GT kommer endast svart
Kontakta gärna oss för frågor och mer information.

Vi erbjuder även hela Givi´s sortiment marknadsledande eftermarknads-boxar i olika storlekar och priser. Generellt är Givi´s boxar mer påkostade, högre kvalitet och har fler funktioner än dyrare originalboxar.
Ladda ner deras katalog – klicka här – www.givi.it

Original-tillbehör:
Pakethållare
Topbox (kräver även pakethållare)
Ryggstöd
Vindruta
Mobilhållare

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar. Vissa tekniska kunskaper och montering krävs av köpare. Betalning sker i förskott eller via faktura efter godkänd kreditupplysning.
Samtliga uppgifter med reservation mot slutförsäljning och prisändring från leverantör.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt112000 kg