NIU MQi+ Sport EU45, klass 1

kr29,995.00

Elscootern MQi klass 1 från NIU finns i två versioner, Standard och Extended som har olika räckvidd beroende av batteristorleken.

Compare
Artikelnr: MONIMQIPSSVR45ER Kategori:

Beskrivning

NIU MC

Fri frakt i hela Sverige! *

Elscootern MQi klass 1 från NIU finns i två versioner, Standard och Extended som har olika räckvidd beroende av batteristorleken.

EU-moped klass 1, s.k. EU45, max 45 km/h.
Kräver AM-körkort eller vanligt bilkörkort.
Denna modell erbjuds även som klass 2.

• Lätt och smidig
• Hög kvalitet
• GPS-spårning & stöldskydd via mobil-App
• Bra räckvidd för pengarna

Bäst i test
Precis som sin lillebror MQi, har NQi och storebror MQi GT fått höga testresultat i alla tester, bl.a. M3´s stora elmopedtest och Bäst-i-test.se´s elmopedtest
Klicka här för att läsa testet

Med sin design och smarta funktioner, såsom LCD-upplysta instrumentbräda, lättåtkomliga kontroller och löstagbara batteri är NIU MQi+ en moped för den medvetne urbana pendlaren.

Den har en uppdaterad design och plats för ytterligare en passagerare. Med sin design och smarta funktioner, såsom LCD-upplysta instrumentbräda, lättåtkomliga kontroller och löstagbara batteri är NIU MQi+ en moped för den medvetne urbana pendlaren. Den är tyst och klimatsmat och kräver minimalt med service. Mopeden kommer standardutrustad med larm och har inbyggd GPS för spårning.

Räckvidden på upp till 7 mil som erbjuds av MQi Standard Range räcker normalt för de allra flesta pendlare, men för de som vill ha mer erbjuds även Extended Range med upp till 9 mils räckvidd.

Standard Range-batteri 60V 26Ah
Extended Range-batterti 60V 35Ah

Motorn, framtagen i nära samarbete med Bosch är på 1.8kW (peak 2,3 kW) och ger en mycket behaglig färd och är stark även i uppförsbackar eller med passagerare.

Hjulstorleken är 10 tum

Alla modeller från NIU är uppkopplad via ett SIM-kort och en GPS-sändare. Via appen i din mobiltelefon kan man se batteristatus, räckvidd, var mopeden befinner sig samt körhistorik.

NIU MQi+ kommer i färgerna svart och silver.

Original-tillbehör:
Pakethållare
Topbox (kräver även pakethållare)
Ryggstöd

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar. Vissa tekniska kunskaper och montering krävs av köpare. Betalning sker i förskott eller via faktura efter godkänd kreditupplysning.
Samtliga uppgifter med reservation mot slutförsäljning och prisändring från leverantör.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt112000 kg