NIU UQi Sport – körkortsfri klass 2

kr23,995.00

UQi Sport – batteridriven, körkortsfri klass 2 med lägre sitshöjd än storebror UQi GT.

Compare
Artikelnr: MONIUQISBLK25SR Kategori:

Beskrivning

NIU MC

Fri frakt i hela Sverige! *

Elscootern UQi Sport klass 2 är en liten och smidig el-moped. Vill man ha en större version med samma design finns UQi GT.

EU-moped klass 2, s.k. EU25, max 25 km/h.
Kräver AM-körkort eller vanligt bilkörkort.

12-tums Hjul
• Hög kvalitet
• Låg sitshöjd
• GPS-spårning & stöldskydd via mobil-App

Bäst i test
NIU får alltid höga testresultat i alla tester, bl.a. M3´s stora elmopedtest 2021 och Bäst-i-test.se´s elmopedtest
Klicka här för att läsa testet

Nyskapande design är ett av NIU’s grundläggande fundament och UQi Sport är med sin framträdande ram ett tydligt bevis på det. Här möts futuristisk design och smarta funktioner i ett litet och smidigt format.

Det uttagbara litiumbatteriet väger endast 5,2 kg och är mycket enkelt att ta med sig för laddning. UQi Sport kommer med den senaste tekniken, såsom stöldskyddssystemet som bygger på den nya sexaxliga MEMS-sensorn samt GPS-spårning, vilket gör att otillåten flytt av mopeden upptäcks redan efter 3 meter. Nyckellös och med ett flertal tillbehör är det här en mycket praktisk moped där det finns möjlighet att montera korgar och väskor. Allt efter behov.

Genom energisparande teknik som bromskraftåtervinning och ett batteri på 48V och 21Ah (1008wh) når man upp till 50 km per laddning. 

Det här är en högteknologisk moped, som liksom de andra NIU-modellerna är uppkopplad via ett SIM-kort och en GPS-sändare. Via appen i din mobiltelefon kan man se batteristatus, räckvidd, var mopeden befinner sig samt körhistorik. Du får även meddelanden direkt i appen om någon skulle flytta på mopeden.

NIU UQi kommer endast svart

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar. Vissa tekniska kunskaper och montering krävs av köpare. Betalning sker i förskott eller via faktura efter godkänd kreditupplysning.
Samtliga uppgifter med reservation mot slutförsäljning och prisändring från leverantör.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt112000 kg