Romet Router WS 50Fi

kr18,995.00

Uppdaterad modell 2018. Romet Router WS 50 är en retro-moped med modern motor, kraftiga bromsar och fjädring och 12V elsystem med elstart.

Compare
Artikelnr: romet_ws_50 Kategori:

Beskrivning

ROMET RETRO MOPED

Vår 70-80-tals-klassiker är tillbaka!

Ny moped 2016, som uppdaterades 2018 med elektronisk förgasare och ny design. Romet Router WS 50 är en retro-moped med modern, ren och extremt bränslesnål motor, kraftiga bromsar och rejäl fjädring samt 12V elsystem med elstart. 

Körställningen är upprätt som på en riktig motorcykel och de stora hjulen och avstämda hjulbasen ger en rejäl känsla och en fantastiskt väghållning. Tack vare en upprätt, hög körställning har förare bättre överblick i trafiken och syns dessutom bättra av andra trafikanter.

Motorn är i grunden en Honda-motor med modern 4-taktsteknik vilket ger lägre avgasljud än 2-taktare och en bränsleförbrukning runt 0,2 lit/mil. Uppfyller Euro 4 avgaskrav för moped och motorcykel och är ett mycket miljövänligt transportmedel.

Romet är ett relativt nytt märke på svenska marknaden, men ett utav Europas största, dessutom med Europeiskt huvudkontor. 

Romet Router WS 50 finns endast som EU-moped klass 1 (EU45). 
Färg: Svart eller silver

Leveranstid inkl. registrering 2-3 veckor. Extra leveranstid kan gälla under högsäsong.

Mopeden levereras grundmonterad, leveransservad och provkörd. Observera att viss montering krävs vid hemleverans. ex. backspeglar.
Dock krävs kontroll av dig som köpare av bultförband/montage och säkerhetskontroll för uppstart och färd.
Registreringshandlingar levereras separat per post. 

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!