solo® by AL-KO Höggräsklippare T22-110.0 HDH-A V2

kr44,995.00

Utvecklad i Tyskland, tillverkad i Österrike. Höggräsklippare för högt gräs är särskilt lämplig för tomter som inte klipps så ofta, t.ex. fruktträdgårdar.

Compare
Artikelnr: 127575 Kategori:

Beskrivning

ROBOTGRÄSKLIPPARE

NYHET! 

  • Snabb gräsklippning med 110 cm klippbredd
  • Robust och helsvesat klippaggregat
  • För gräsmattor upp till 9 000 m2
  • Fothydrostat med ergonomiskt anordnade pedaler för intuitiv körning
  • Enkelt avtagbart klippaggregat för underhålls- och rengöringsarbete
  • Klippaggregat med kullager och låga vibrationer. Klippaggregat med fyra kontaktvalsar för att kompensera för ojämn terräng
  • 3 skärknivar för bästa finskärning av klippmaterialet och en lång livslängd, även i svår terräng
  • Om gräsmattan inte klipps för ofta kommer ekologin att förbättras och bidra till att skydda bin och andra insekter

Utvecklad i Tyskland, tillverkad i Österrike. solo® by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2 Premium ger stabila komponenter och högsta kvalitet. Detta är traktorer från solo® by AL-KO.

Höggräsklippare solo® by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2 Premium
Utvecklad i Tyskland och tillverkad i vår fabrik i Obdach i Österrike, så kombinerar traktorerna från AL-KO material i hög kvalitet och sofistikerad teknik och är därmed den perfekta partnern för klippning av stora gräsytor. Vår höggräsklippare för högt gräs är särskilt lämplig för tomter som inte klipps så ofta, t.ex. fruktträdgårdar. Kraftfulla motorer och hög komfort, det här är höggräsklippare från solo av AL-KO. När du väl har kört en sådan traktor kommer du aldrig att använda en annan gräsklippare igen.

Din speciella fördel vid solo® by AL-KO: Tack vare det stora utbudet av tillbehör till trädgårdstraktorn, såsom stötfångare, plogblad, vagnar och strålkastare, du kan använda höggräsklippare på många sätt.

Tekniska detaljer för solo® by AL-KO T 22-110.00 HDH-A V2 Premium
solo® by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2 Premium drivs av en 2-cylindrig, 13,4 kW stark AL-KO-motor. Klipphöjden kan enkelt justeras i 7 steg från 30 upp till 90 mm. Med det 110 cm breda klippaggregatet med två knivar kan även stora trädgårdar klippas effektivt. Klippaggregatet kan enkelt avmonteras för underhåll och rengöring tack vare AL-KO´s snabbutlösningssystem. Detta gör det också lätt att använda höggräsklipparn för snöröjning på vintern.

Traktormönstrade däck ger bra grepp i alla terränger och på alla underlag. Integrerade strålkastare ger bra ljus om du vill snöröja tidigt på morgonen.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt120000 kg