Stiga Batterisele BH 900e

kr2,690.00

Stiga´s Batterisele ger väsentligt lägre vikt på redskapet som används och lång driftstid. Designad för alla väderförhållanden

Compare
Artikelnr: 279050008/ST1 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

BH 900e ingår i Stiga ePower 900 EXPERT-serien batteriredskap.

Tillbehör till batteri
Gör ditt trädgårdsarbete mer produktivt och bekvämt med batteriselen BH 900e. Denna ergonomiska batterisele gör att du kan röra dig fritt och lätt i ditt arbete och när batteriet arbetat slut, byter du enkelt via en knapp till nästa batteri.

Selen är utformad för att användas med alla STIGA batterier vilket gör att även 500-seriens och 700-seriens verktyg kan användas med batteriselen, anslut då endast en batteriadapter (säljs som tillbehör).

För maximal effekt anslut två 48V 7,5 Ah batterier.
Bekväm batterisele för enkelt arbete
Enkel övergång från ett batteri till nästa för oavbruten arbetstid.
Rymmer två STIGA E-Power batterier med önskad batteri kraft
Fördubblar den tillgänglig effekten medan du frigör det handhållna verktyget från batteriets vikt
Fullt justerbar sele som fördelar batteriets vikt separat

För arbete oavsett väder
Designad för alla förhållanden. Både selen och ryggsäcken är helt vattentät med ett vadderat och tekniskt tyg i remmarna så att luften kan cirkulera bekvämt.

Justera remmarna och ställ in något av de fem alternativen för selen för att passa din arbetsposition. Anslutningskabeln anpassar sig också till höger- och vänsterhänta användare. Även redskap i 900-serien är anpassade för att kunna köra av både höger och vänsterhänta.

Stiga Expert 900 serie kan enbart köras med batterier i batteriselen för att minimera antalet detaljer i kontruktionen för att nå en lägre vikt, ett lägre pris och bättre funktion. Med Stiga´s batterisele slipper man därmed s.k. batteridummys såsom hos andra fabrikat – bara att klicka i sladden och köra. Givetvis erbjuds en batteridummy för dig som vill köra redskap ur 500 och 700-serierna med batteriselen.

Maskin & Fritid i Lyckeby, Karlskrona är en Stiga PRO-butik och erbjuder hela Stiga´s sortiment och flera andra fabrikat kan ge råd kring redskap, maskiner och arbete i trädgård, skog och park, samt erbjuder proffessionell serviceverkstad för bl.a. Echo, Gardena, Husqvarna, Stihl, Al-ko, Cub Cadet, Ariens, MTD m.fl. Under säsong finns normalt flera olika maskiner för provkörning i vår butik.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITTYtterligare information

Vikt863 kg