STIGA BC 760 B – Gräsröjare

kr7,690.00

Bensindriven röjsåg med rak, förstärkt rigg, dubbelhandtag och 45 centimeters klippbredd. Drivs av en tvåtaktsmotor på 52,8 cc. Ny digital display.

Compare
Artikelnr: 283524008/ST2 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

STIGA BC 760 B – Gräsröjare, tidigare modellnamn SBC 656 DX
är en kraftfull röjsåg med bensindriven tvåtaktsmotor på 52,8 cc och klippbredd på 45 cm: det perfekta redskapet för vildvuxet, högt gräs.

Det innovativa EEM-systemet (Electronic Engine Management) gör motorn lättstartad eftersom den styrs elektroniskt. Den drar mindre bränsle, slits mindre och behåller sin prestanda längre.

Den förstärkta och välbalanserade motorn av skogsbrukstyp har ett antivibrationssystem som ger bättre användarkomfort. Det ergonomiska dubbelhandtaget ger utmärkt komfort och kontroll över röjsågen under alla förhållanden.

Den nya digitala displayen på handtaget ger dig all information du behöver om arbetet och påminnelser om underhåll, så att du kan bevara maskinens kvalitet och effektivitet.

Röjsågen levereras med en trepunkts TRI ARC-metallkniv och den senaste generationens lättladdade dubbeltrådiga Tap&Go-huvud som snabbt matar fram tråden när du trycker huvudet mot marken.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt14600 kg