Stiga Combi 48 SQ DAE

kr9,990.00

En självgående sladdlös gräsklippare med 46 cm klippbredd som drivs av två synkroniserade litium-jonbatterier. Det finns fyra olika funktioner: uppsamling, mulching, bakutkast och sidoutkast. STIGA Combi 48 SQ DAE har en rymlig 60-liters gräsuppsamlare med indikator för full säck. Lämplig för trädgårdar upp till 600 m².

Compare
Artikelnr: 2L0483808/ST1 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

Gräsklipparen Combi 48 SQ DAE drivs av dubbla nästa generations batterier som ger tyst drift, inga utsläpp och lågt underhållsbehov.

Gräsklipparna i den synkroniserade 500-serien från STIGA får sin energi från två batterier samtidigt. Batteriernas laddningsnivå balanseras, vilket möjliggör längre arbetspass och längre drifttid för batterierna.

Combi 48 SQ DAE har 46 cm klippbredd och en 60-liters gräsuppsamlare med indikator för full säck.

Bakhjulsdriften gör gräsklipparen lättkörd och den elektroniska hastighetsregleringen gör det enkelt att anpassa klipparens hastighet till din gånghastighet.

Den här mångsidiga gräsklipparen kan även användas i sidoutkastläge, bakutkastläge eller mulchingläge. Mulchingtekniken finfördelar det klippta gräset och sprider ut det över gräsmattan för återanvändning som ett kraftfullt naturligt gödningsmedel.

Den centraliserade klipphöjdsjusteringen gör det enkelt att ställa in klipphöjden i sex olika lägen (i intervallet 22–65 mm) med en enda spak.

Det fällbara, mjuka handtaget har en 1,54-tums OLED-display som visar batteriets laddningsnivå (i %), hastigheten och aktiveringen av Eco mode-funktionen.

Motorfönstret gör det enkelt att se batteriernas LED-indikatorer för laddning.

Två 4,0 Ah-batterier och en laddare medföljer. De kan användas tillsammans med alla produkter i 500-serien från STIGA.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt3580 kg