Stiga E 475 Batteri 7,5 Ah

kr2,990.00

För proffsen – ett unikt erbjudande med full kontroll av batteritekniken erbjuder Stiga ett 7,5 Ah-batteri till en ryggburen lösning

Compare
Artikelnr: 277017008/ST1 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

För proffsen av proffsen – ett unikt erbjudande med full kontroll av batteritekniken erbjuder Stiga ett 7,5 Ah-batteri till en ryggburen lösning med plats för 2st 7,5 Ah-batterier.
Komplettera med dubbelladdare eller snabbladdare efter behov – sortimentet för alla behov!

E-Power E 475 batteri, passar gräsklippare i STIGA:s batteriserie 700-serien och alla verktyg och gräsklippare i 900-serien.

Laddningstid & kapacitet
7,5 Ah / 324 Wh (vad är en wattimme?)
330 minuter laddningstid med standardladdaren. Båda batterier kan laddas samtidigt i dubbelladdaren. Snabbladdaren kan ladda 1 batteri från 0 till 100% på 180 min.
Viktigt att komma ihåg gällande alla litiumbatterier är att de ofta laddar 0 till 80% på dryga halva tiden det tar att ladda 0 till 100%. 

Livslängd
Många tittar bara på wattimmar för att se hur länge ett batteri räcker, men en mycket viktig del är livslängden. Att batteriet håller hög kapacitet i många år. Stiga är ganska ensamma på marknaden att ha full kontroll över batteriproduktionen och testar sina batterier och batteripaket långt över industristandard – detta ger dig som köpare en trygghet att köpa ett hållbart och högpresterande batteri under många år till bästa pris.

Passar gräsklippare i STIGA:s batteriserie 700-serien.
Passar alla verktyg och gräsklippare i STIGA:s batterisystem 900-

Batteriet har kapaciteten 7,5 Ah och en knapp för att kontrollera laddningsnivån, som alltid visas under användning.

Batteriet har ett ergonomiskt bärhandtag och en praktisk testknapp.

Ryggsele köpes separat. 2st 7,5 Ah batteri kan monteras samtidigt i Stigas ryggburna batteribärare.

Vi erbjuder hela Stiga´s sortiment och jobbar med detta dagligen i både butik och verkstad, fråga oss om ni saknar något på denna hemsida då sortiment snabbt kan förändras eller om ni har några andra frågor.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT


Ytterligare information

Vikt2120 kg