Stiga Lövblås Batteri BL 900e

kr4,290.00

Kraftfull, exakt och med en vikt på endast 4,9 kg tar stånghäcksaxen SPH 900 AE skulptering av häckar och träd till nya höjder.

Compare
Artikelnr: 279500008/ST1 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

BL 900e , en ny generation av batteridriven lövblås för hållbar kraft och effektiva kontroller. Stiga namnändrade denna modell 2022 från SAB 900 AE och varor kan fortfarande levereras från Stiga med äldre beteckningen.

Föreslagen batteri kapacitet på 48V 7,5 Ah (medföljer ej) placeras i batteriselen BH 900e (SBH 900 AE) (medföljer ej) ger en arbetstid på 100 minuter med full hastighet och luftflöde 55 m/s. En enkel avtryckare justerar luftflödets hastighet, LED-displayen hjälper dig att hålla koll på batteriets status medan det nyutvecklade luftintagsgallret gör rensning av envist skräp till en enkel och tystare upplevelse.

Batteridriven lövblås för sladdlös och enkel användning
Kraftfull motor på 900 W som genererar en lufthastighet på upp till 55 m/s
Snabb avtryckare för variabel hastighet med boost funktion ger maximalt luftflöde
Längre arbetstid – upp till 100 minuter

Lätt vikt på endast 2,7 kg och ett bekvämt och ergonomiskt handtag
Föreslagna batterier: 2 x STIGA E-Power E 475 (7,5Ah) används tillsammans med STIGA batterisele BH 900e (SBH 900 AE) – säljs separat

Avtryckare för hastighetskontroll
Tryck på avtryckaren för att justera den variabla lufthastigheten från långsam till snabb. Håll kvar för att höja luftflödet och rensa stora områden med mer utmanande skräp.
open_in_full

Maximalt luftflöde – minimalt jud
Det runda 78 mm munstycket möjliggör en mer exakt lövblåsning. Den nya designen för luftintagsgallret minskar buller samtidigt som smuts och damm hålls ute

Komfort medan du arbetar
Ett ergonomiskt handtag förbättrar användning och manövrerbarhet och då maskinen endast väger 2,7 kg är den även lätt för dina armar

Kraftfull borstlös motor för längre livslängd
Den 900 W borstlösa motorn är innesluten i ett aluminiumhölje som sprider värmen jämnt och skyddar de mekaniska delarna från att erodera damm och fukt

Stiga Expert 900 serie kan enbart köras med batterier i batteriselen för att minimera antalet detaljer i kontruktionen för att nå ett lägre pris och bättre funktion. Med Stiga´s batterisele slipper man därmed s.k. batteridummys såsom hos andra fabrikat – bara att klicka i sladden och köra. Givetvis erbjuds en batteridummy för dig som vill köra redkskap ur 500 och 700-serierna med batteriselen.

Maskin & Fritid i Lyckeby, Karlskrona är en Stiga PRO-butik och erbjuder hela Stiga´s sortiment och flera andra fabrikat kan ge råd kring redskap, maskiner och arbete i trädgård, skog och park, samt erbjuder proffessionell serviceverkstad för bl.a. Echo, Gardena, Husqvarna, Stihl, Al-ko, Cub Cadet, Ariens, MTD m.fl. Under säsong finns normalt flera olika maskiner för provkörning i vår butik.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT


Ytterligare information

Vikt863 kg