Rea!

Stiga Multiclip 747 SD Bensindriven gräsklippare

Det ursprungliga priset var: kr5,690.Det nuvarande priset är: kr5,290.

Gräsklipparen Stiga Multiclip 747 SD har utvecklats särskilt för mulching – en teknik som finfördelar det klippta gräset och sprider ut det över gräsmattan för återanvändning som ett naturligt gödningsmedel.

Artikelnr: 298472848/ST2 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

STIGA LOGO

Multiclipgräsklippare med 139 cc bensinmotor och framhjulsdrift.
STIGA´s egen kvalitetsmotor
Självgående
45 cm klippbredd
STIGA Multiclip-mulchingfunktion
Klippkåpa av galvaniserat stål
Gräsklipparen Multiclip 747 SD har utvecklats särskilt för mulching – en teknik som finfördelar det klippta gräset och sprider ut det över gräsmattan för återanvändning som ett naturligt gödningsmedel.
Den har 45 cm klippbredd och centraliserad klipphöjdsjustering som gör det enkelt att välja fem olika höjder från 31 till 80 mm. Den här självgående gräsklipparen har en pålitlig 139 cc STIGA-motor med hög prestanda och nettoeffekten 2,2 kW vid 2900 v/min.
Det ergonomiska handtagets mjuka grepp ger en god användarkomfort. Det bekväma främre handtaget gör den enkel att transportera. Multiclip 747 SD kan även användas i sidoutkastläge med den medföljande utkastdeflektorn.
Fulcrum
Fulcrum-styret är särskilt utformat för STIGA-gräsklippare och gör gräsklippningen till en helt ny upplevelse. Det har en innovativ design och kan vinklas ut upp till 25° från klippkåpan, så att du kan klippa under häckar och längs väggar utan att bli repad eller smutsig. Lätt att montera, justera, använda och förvara.
Varför Multiclip?
Klippemetoden Multiclip reducerar gräsklippet till småbitar, de sprids sedan ut över gräsmattan som en naturlig gödning. Gräset blir till en naturlig, osynlig och miljövänlig gödning, som bland annat skyddar din gräsmatta mot uttorkning – och inte nog med det, du sparar också den tid, som du hade behövt för att tömma din uppsamlare! Det är en riktig win-win-metod!

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 32.3 kg
Dimensioner 1420 × 485 × 1130 cm
Tillverkare

Modellserie

Drivning

Drivning bakhjul

Drivning framhjul

Motor

Cylindervolym (cm³)

Max effekt hk/kW

Startsystem

Kylsystem

Bränslesystem

Uppsamlare

Klippsystem

Klippbredd

Klippdäck

Klipphöjdsinställning

Knivvarvtal

Vikt (med förpackningen)

Ljudnivå, upplevd av operatör (LpA)

Ljudnivå, Uppmätt (LwA)

Finesser

Serviceintervaller

Garanti