Stiga Park PRO 740 IOX 4WD HONDA

kr144,000.00

Stiga´s PRO-sortiment håller högsta komponentkvalité och är monterat på ett extra kraftigt chassi. Det som får STIGA Park Pro 740 IOX att sticka ut är det extra kraftuttaget, styrservo, frontmonterat klippdäck och 4WD.

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 2F6430931/ST1 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

Det som får STIGA Park Pro 740 IOX att sticka ut jämfört med vanliga åkgräsklippare är det extra kraftuttaget för hydrauliska redskap (snöslunga, plog, räfsa, mossrivare, slagklippare, skyffeljärn, roterande sopvals, uppsamlande sopvals, sandspridare etc) servoassisterade midjestyrningssystemet (50:50) och det frontmonterade klippaggregatet. Det är en kombination som i första hand optimerar manövrerbarheten genom att eliminera risken för att maskinens bakdel skadas vid oavsiktliga påkörningar och i andra hand ger tydlig och oinskränkt sikt över arbetsområdet. Detta i sin tur innebär att komplicerade gränser kan följas med precision. Det frontmonterade klippaggregatet ger åtkomst till svåra hörn som annars vore omöjliga att nå med en maskin med mittaggregat.

Givetvis är det även så att hela Stiga´s PRO-sortiment håller högsta komponentkvalité och är monterat på ett extra kraftigt chassi.

Park Pro 740 IOX, som är den mest kraftfulla maskinen i sortimentet, levereras med en högpresterande tvåcylindrig Honda GXV690-motor på 688 cc med en imponerande effekt på 16,5 kW (vid 3 600 v/min) som tack vare sin V-Twin-installation och OHV-teknik ger jämn drift med låga vibrationsnivåer, maximalt vridmoment, lägre utsläppsnivåer och överlägsen bränsleekonomi. Den hållbara motorn har ett dubbelt luftfilter och tvingad smörjning.

Park Pro 740 IOX har utformats med ergonomi och användarvänlighet i åtanke. Den har elektromagnetisk PTO-koppling för enkel kniv- och tillbehörsinkoppling, ergonomiskt säte med högt ryggstöd och armstöd för bekvämt arbete vid tidskrävande arbeten samt en intuitiv elektrisk tryckknapp för tio olika klipphöjder. Du kan även dra nytta av bekväm servostyrning. Pedalmanövrerad, hydrostatisk transmission bidrar ytterligare till manövrerbarheten genom att möjliggöra jämn ökning och minskning av hastigheten utan manuella växlingar.

Fyrhjulsdriften gör att sluttningar, ojämn mark och leriga områden kan hanteras utan problem och ger dessutom möjlighet att ploga snö, köra snöslunga eller schakta jord eller grus.

Den här maskinen har två klipplösningar: mulching eller bakutkast, som standard så att du kan välja den metod som passar bäst för just dina gräsförhållanden.
Den har en användarvänlig sidopanel med alla reglage inom räckhåll och STIGAs bekväma Quickflip-klippaggregatsystem som gör att du snabbt och enkelt kan höja aggregatet vid rengöring och byte av aggregat.

Dragkrok ingår i paketet.

När du vill kunna göra mer än att bara klippa gräs visar Stiga Park PRO 740 IOX sin fulla potential. 


Ytterligare information

Vikt226000 kg